Mondo News

Jennifer Lawrence s-a logodit. Cine este și cu ce se ocupă viitorul soț al actriței. Foto în articol

Miercuri, 06 Februarie 2019 12:39
Scris de: Vlad Economu
Jennifer Lawrence s-a logodit. Cine este și cu ce se ocupă viitorul soț al actriței. Foto în articol

Potrivit revistei People, un reprezentant al lui Jennifer Lawrence a confirmat că vedeta s-a logodit cu iubitul ei, Cooke Maroney. Iată cine este și cu ce se ocupă bărbatul care a cucerit-o pe actriță de Oscar.

După ce Jennifer a fost văzută purtând un “inel masiv” în timpul unei cine cu Maroney, publicațiile mondene au început să vuiască despre o posibilă logodnă a actriței cu iubitul ei. În urmă cu puțin timp, pentru a pune capăt speculațiilor, reprezentanții lui Lawrence au confirmat că tânărul cuplu are, într-adevăr, planuri de căsătorie.

Lawrence și Maroney au început să se întâlnească în luna mai a lui 2018, la aproximativ un an după ce actriță de Oscar s-a despărțit de regizorul Darren Aronofsky.

Jennifer-Lawrence-Cooke-Maroney-Engaged

Cooke Maroney, bărbatul care a cucerit-o, are 33 de ani și este un respectat curator de artă. El se ocupă de Gladstone64, o galerie de prestigiu situată în New York City. Prin prisma meseriei sale, tânărul reprezintă nume mari din lumea artei, printre care tatăl actriței Lena Dunham, Carroll Dunham, Anish Kapoor, Richard Prince și Matthew Barney, fostul iubit al cântăreței Bjork.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU S-A CĂȚĂRAT PE ALEX BODI PE O PLAJĂ DIN DUBAI! FOTO ÎN ARTICOL

Cooke a studiat Istoria Artei și Economia la Universitatea din New York. Deși numele lui este respectat în cercurile în care se rotește, începuturile lui sunt unele umile.

Potrivit HollywoodLife, el provine din mediul rural, din Middlebury, Vermont, unde părinții săi, James Maroney și Suki Fredericks, dețin Ferma Oliver Hill. Aceștia au fost recunoscuți pentru lactatele produse și comercializate în împrejurimi, dar acum își închiriază terenul agricultorilor eco învecinați.

Nu se știu mai multe detalii despre viitoarea nuntă a lui Jennifer Lawrence cu logodnicul ei, Cooke Maroney, însă actrița a fost deschisă cu fanii ei de-a lungul timpului, motiv pentru care aceștia cred că vor primii informațiile pe care le așteaptă la timpul potrivit.
Sursa traducere: filmnow.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează


rocco morabito, evadare, uruguay, inchisoare, ndragheta, mafia italiana, rege cocaina milano ”Regele Cocainei” din Milano a evadat din închisoare! Metoda folosită de temutul mafiot, lider al Ndrangheta


radu mazare, nunta, penitenciar, analize medicale, roxana, amanare Radu Mazăre trebuie să amâne nunta! Motivul pentru care fostul edil este nevoit să mai aștepte


mma, cosmin dusa a murit, deces, coma, chisinau, camera hotel, a murit cosmin dusa Doliu în MMA. Un cunoscut luptător român a murit la numai 29 de ani! Foto în articol