Mondo News

Jeff Bezos, cel mai bogat om al planetei și fondatorul Amazon, divorțează după 25 de ani

Joi, 10 Ianuarie 2019 12:12
Scris de: Vlad Economu
Jeff Bezos, cel mai bogat om al planetei și fondatorul Amazon, divorțează după 25 de ani

Miliardarul american Jeff Bezos și soția sa, MacKenzie, divorțează după 25 de ani de căsnicie, se arată într-o declarație comună postată pe contul de Twitter al companiei deține de Bezos, Amazon.

“După o lungă perioadă de căutare a iubirii și de separație de probă, am decis să divorțăm și să ne continuăm viața ca prieteni”, anunță cuplul în declarație.  “Ne simțim foarte norocoși că ne-am găsit unul pe celălalt și suntem recunoscători pentru fiecare an în care am fost căsătoriți. Dacă am fi știut că ne vom despărți după 25 de ani, ne-am trăi viața la fel.”, adaugă aceștia. 

Jeff Bezos, în vârstă de 54 de ani, și MacKenzie, în vârstă de 48 de an s-au cunoscut și s-au căsătorit în timp ce lucrau la un fond de investiții, la începutul anilor 90. La puțin timp după, și-au făcut bagajele și s-au mutat la Seattle, acolo unde au lansat Amazon.

Citeste si: DANA RĂZBOIU DIVORȚEAZĂ SAU NU? MESAJUL TRANȘANT PENTRU SOȚUL EI

Bezos este acum cel mai bogat om din lume, cu o avere netă estimată la 137 de miliarde de dolari, scrie CN, ceea ce înseamnă că divorțul va costa foarte mult. MacKenzie este autoarea mai multor romane.  Anul trecut, cuplul a anunțat că va oferi 2 miliarde de dolari unor organizații non-profit pentru a ajuta familiile fără casă și pentru a crea o rețea de pre-școli pentru comunitățile sărace.

În declarație, cei doi anunță că vor continua să lucreze împreună ca părinți, prieteni, parteneri de afaceri și proiecte, dar și ca indivizi. Cei doi au împreună patru copii.

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef


horoscop 23 martie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 martie 2019. Vărsătorii vor să-și întemeieze o familie, iar Peștii nu trebuie să creadă tot ce aud


emilia clarke, daenerys targaryen, game of thrones, hemoragie cerebrala, afazia O vedetă din Game of Thrones a fost la un pas de moarte și a necesitat 2 operații pe creier! Foto în articol