Mondo News

Iulia Vântur este dărâmată! Salman Khan a primit o nouă condamnare! Ce pedeapsă riscă

Joi, 05 Aprilie 2018 12:58
Scris de: Vlad Economu
Iulia Vântur este dărâmată! Salman Khan a primit o nouă condamnare! Ce pedeapsă riscă

Iulia Vântur este dărâmată. Iubitul său, celebrul Salman Khan a fost declarat vinovat joi pentru braconaj. Sentință care ar putea să îi aducă până la 6 ani de închisoare.

Salman Khan, una dintre marile vedete ale cinematografiei indiene, a fost judecat de un tribunal din Rajasthan pentru faptul că a vânat o specie rară de antilope în 1998. “Salman Khan a fost condamnat în temeiul legii de protecție a faunei sălbatice”, a declarat procurorul Mahipal Bishnoi.

Lentoarea sistemului judiciar indian conduce adeseori la întârzieri de ani de zile până la pronunțarea unei sentințe. Pedeapsa pentru vedeta de 52 de ani nu a fost încă pronunțată.

Citește și: SALMAN KHAN CONTINUĂ SĂ O UMILEASCĂ PUBLIC PE IULIA VÂNTUR! ACTORUL A FĂCUT-O PRAF PE ROMÂNCĂ

Un obișnuit al scandalurilor și al rolurilor macho, Salman Khan ține prima pagină a ziarelor de scandal de ani de zile, fără însă a pierde din popularitate în rândul zecilor de milioane de fani. Sute de polițiști au fost aduși în fața tribunalului pentru a ține sub control admiratorii starului.

Patru alte vedete ale Bollywoodului – Ali Khan, Sonali Bendre, Tabu și Neelam Kothari – care au participat la această expediție de vânătoare în marja unui turneu au fost achitați din lipsă de probe.

Salman Khan nu este la prima condamnare

Salman Khan a mai efectuat scurte sejururi în spatele gratiilor pentru diverse scandaluri. În 2015, a obținut în apel achitarea în dosarul morții unei persoane fără adăpost în 2002, în Bombay, pe care era acuzat că l-a călcat cu mașina înainte de a fugi. O procedură de contestare a acestei decizii este în prezent contestată la Curtea Supremă.

Potrivit revistei Forbes, Salman Khan a câștigat 37 de milioane de dolari în 2017, al doilea cel mai bine plătit actor de la Bollywood după Shah Rukh Khan. Cei doi figurează între primii zece actori cei mai bine plătiți din lume.

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Avicii a murit, a murit avicii, deces avicii, dj suedez, pancreatita, tim bergling Avicii a murit! Dj-ul suedez avea numai 28 de ani


horoscop 21 aprilie 2018, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2018. Taurii au parte de activități intelectuale, iar Racii își definesc obiectivele profesionale


videochat, sotia kamara, amanta kamara, bani multi, cota crescuta, scandal tv Soția și amanta lui Kamara s-au umplut de bani după ce scandalul de la tv le-a crescut cota


adolf hitler, 129 de ani, submarin, evadare, danemarca, lider nazist, aniversare, revista time Adolf Hitler a fost numit omul anului în revista Time? Submarinul cu care ar fi scăpat dictatorul a fost descoperit