Mondo News

Iulia Vântur este dărâmată! Salman Khan a primit o nouă condamnare! Ce pedeapsă riscă

Joi, 05 Aprilie 2018 12:58
Scris de: Vlad Economu
Iulia Vântur este dărâmată! Salman Khan a primit o nouă condamnare! Ce pedeapsă riscă

Iulia Vântur este dărâmată. Iubitul său, celebrul Salman Khan a fost declarat vinovat joi pentru braconaj. Sentință care ar putea să îi aducă până la 6 ani de închisoare.

Salman Khan, una dintre marile vedete ale cinematografiei indiene, a fost judecat de un tribunal din Rajasthan pentru faptul că a vânat o specie rară de antilope în 1998. “Salman Khan a fost condamnat în temeiul legii de protecție a faunei sălbatice”, a declarat procurorul Mahipal Bishnoi.

Lentoarea sistemului judiciar indian conduce adeseori la întârzieri de ani de zile până la pronunțarea unei sentințe. Pedeapsa pentru vedeta de 52 de ani nu a fost încă pronunțată.

Citește și: SALMAN KHAN CONTINUĂ SĂ O UMILEASCĂ PUBLIC PE IULIA VÂNTUR! ACTORUL A FĂCUT-O PRAF PE ROMÂNCĂ

Un obișnuit al scandalurilor și al rolurilor macho, Salman Khan ține prima pagină a ziarelor de scandal de ani de zile, fără însă a pierde din popularitate în rândul zecilor de milioane de fani. Sute de polițiști au fost aduși în fața tribunalului pentru a ține sub control admiratorii starului.

Patru alte vedete ale Bollywoodului – Ali Khan, Sonali Bendre, Tabu și Neelam Kothari – care au participat la această expediție de vânătoare în marja unui turneu au fost achitați din lipsă de probe.

Salman Khan nu este la prima condamnare

Salman Khan a mai efectuat scurte sejururi în spatele gratiilor pentru diverse scandaluri. În 2015, a obținut în apel achitarea în dosarul morții unei persoane fără adăpost în 2002, în Bombay, pe care era acuzat că l-a călcat cu mașina înainte de a fugi. O procedură de contestare a acestei decizii este în prezent contestată la Curtea Supremă.

Potrivit revistei Forbes, Salman Khan a câștigat 37 de milioane de dolari în 2017, al doilea cel mai bine plătit actor de la Bollywood după Shah Rukh Khan. Cei doi figurează între primii zece actori cei mai bine plătiți din lume.

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!