Mondo News

Iulia Albu o atacă dur pe Oana Roman: Dacă vrei să arăţi ca o brioşă expandată

Miercuri, 12 Decembrie 2018 14:43
Scris de: Vlad Economu
Iulia Albu o atacă dur pe Oana Roman: Dacă vrei să arăţi ca o brioşă expandată

Iulia Albu a criticat vestimentația Oanei Roman. Fashion editorul a remarcat faptul că Oanei Roman nu-i stă bine îmbrăcată în roz și a comentat ținuta ei pe blogul personal.

Oana Roman nu a fost pe placul Iuliei la un eveniment monden, deoarece ea s-a îmbrăcat cu o rochie roz, care, după părerea Iuliei Albu, nu i s-a potrivit deloc. Iulia Albu consideră că Oana Roman nu ar trebui să se mai îmbrace în roz deoarece nu o avantajează deloc.

Citeste si: STELIAN OGICĂ A DEVENIT BUNIC GRAȚIE UNUI FOST FOTBALIST DE LA DINAMO: OFICIAL, SUNT TATAIE!

 „Viaţa e roz şi roz este şi Oana câteodată, măcar de-ar fi toată. Dacă vrei să fii roz şi să arăţi ca o brioşă expandată… o poţi face indiferent că ai 45 sau 145 de kilograme. Important este să o faci bine. În niciun caz cu cizme negre lungi, geantă neagră, şi machiaj şi coafură de asistentă tv. Altora le iese chiar foarte bine…dar altele ştiu cum să o facă.

Dacă eşti grasă şi frumoasă… citeşte pe www.iuliaalbu.com cum să porţi roz şi albastru pentru o apariţie senzaţională. Cred că v-aţi prins deja că nu este cazul Oanei Roman… Nota: -∞”,a scris Iulia Albu despre Oana Roman pe blogul personal.

Sursa foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!


horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot