Mondo News

Iubita unui cunoscut cantaret incinge atmosfera in Bucuresti

Marti, 01 Octombrie 2013 15:48
Scris de: Ioana Alexandra
Iubita unui cunoscut cantaret incinge atmosfera in Bucuresti

Castigatoarea show-ului tv “Next Diva” si jumatatea celebrului ”Talisman”, Tavi Colen, prinde avant in lumea muzicala.

Emma Stefan, caci despre ea este vorba, a avut o vara plina de concerte, atat alaturi de Tavi Colen Band, cat si in cel mai mare turneu muzical national, Mix Music Evo, iar acum are noi proiecte. Ea va fi in fiecare miercuri, incepand de maine, 2 octombrie, amfitrioana unei petreceri incendiare de karaoke, intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei.

karaoke emma stefan

Emma Stefan promite o petrecere de neuitat in fiecare miercuri, incepand cu ora 21.30, in Black Jack Pub din Centrul Vechi, unde cei mai curajosi dintre spectatori vor putea sa urce pe scena si sa devina vedete pentru o seara.

 

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard