Mondo News

Iubita unui cunoscut cantaret incinge atmosfera in Bucuresti

Marti, 01 Octombrie 2013 15:48
Scris de: Ioana Alexandra
Iubita unui cunoscut cantaret incinge atmosfera in Bucuresti

Castigatoarea show-ului tv “Next Diva” si jumatatea celebrului ”Talisman”, Tavi Colen, prinde avant in lumea muzicala.

Emma Stefan, caci despre ea este vorba, a avut o vara plina de concerte, atat alaturi de Tavi Colen Band, cat si in cel mai mare turneu muzical national, Mix Music Evo, iar acum are noi proiecte. Ea va fi in fiecare miercuri, incepand de maine, 2 octombrie, amfitrioana unei petreceri incendiare de karaoke, intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei.

karaoke emma stefan

Emma Stefan promite o petrecere de neuitat in fiecare miercuri, incepand cu ora 21.30, in Black Jack Pub din Centrul Vechi, unde cei mai curajosi dintre spectatori vor putea sa urce pe scena si sa devina vedete pentru o seara.

 

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

prejudiciu urias, iuliana marciuc, tvr, destine ca-n filme, curtea de conturi Iuliana Marciuc și „gaura” uriașă de la TVR! Cum a fost prejudiciat bugetul TVR


horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”