Mondo News

Italia. Un român a înjunghiat doi polițiști cu o șurubelniță

, 18 Noiembrie 2018 15:36
Scris de: Vlad Economu
Italia. Un român a înjunghiat doi polițiști cu o șurubelniță

Un român a fost arestat de poliția din Roma după ce acesta a înjunghiat doi polițiști cu o șurubelniță. Bărbatul în vârstă de 36 de ani  a început să insulte doi polițiști de la o patrulă mobilă aflată în zonă.

Agenții au fost nevoiţi să îi ceară actele, însă românul a fugit şi s-a refugiat într-un bar. Acesta a început să amenințe forțele de ordine spunând: ”Vă tai în două ticăloșilor”. Românul a scos o șurubelniță, cu care a reuşit să înjunghie doi dintre agenţi.

După ce a fost imobilizat, a fost băgat în mașină, unde a continuat să se manifeste violent, scrie ilgiornale.it. Bărbatul a fost transportat la spital pentru analize medicale şi psihiatrice, iar agentii de politie vor avea nevoie de cel putin 10 zile de îngrijiri medicale.

Sursa foto: corriere


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

adrian mutu, adrian martian, afaceri, bani pierduti, fabrica, oradea, cocaina, chelsea, mourinho Adrian Mutu, dezvăluiri sincere despre problemele financiare dar și despre scandalul cocaina!


madalina ghenea, relatie, miliardar italian, Leonardo Maria Del Vecchio Mădălina Ghenea a schimbat miliardarul! Cine este bogătașul cu șapte ani mai tânăr decât frumoasa româncă. Foto în articol


charlize theron, operatii, filmari, accidentari Charlize Theron a suferit trei intervenții chirurgicale


horoscop 17 octombrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2019. Capricornilor le lipsește pasiunea, iar Gemenii au nevoie de un sfat