Mondo News

Italia. Un preot, proxenetul unor românce

Marti, 15 Ianuarie 2019 18:52
Scris de: Vlad Economu
Italia. Un preot, proxenetul unor românce

O rețea de trafic de persoane a fost descoperită și destructurată de autoritățile din Taranto, Italia. Opt persoane au fost arestate preventiv, iar alte 5 au fost arestate la domiciliu. Printre suspecți se numără și un preot paroh din Monteparano, plasat de asemenea sub control judiciar la domiciliu.

Activitatea de investigație, condusă de procurorul adjunct Antonella De Luca și de poliția din Taranto, în colaborare cu autoritățile din Lodi și Vibo Valentia, a scos la lumină un grup internațional de crimă organizată care se ocupa de trafic de persoane. Victimele erau, în principal, tinere din Europa de Est, forțate să se prostitueze și să plătească apoi așa-numite ”taxe de protecție”. Complice la teroarea femeilor ar fi fost chiar unele rude sau chiar soții acestora, toți cetățeni români.

Citeste si: MAREA BRITANIE. ROMÂNCĂ ȚINUTĂ DROGATĂ 10 ANI DE O BANDĂ DE PROXENEȚI. CALVARUL PRIN CARE A TRECUT

Potrivit presei italiene, citata de stiridiaspora.ro, investigatorii au constatat că unele dintre ele au fost vândute sub coordonarea unei prostituate de cetățenie română, în vârstă de 30 de ani, stabilită de mult timp în zona orașului Faggiano. Tinerele din bordelul său primeau căte 400 de euro și li se oferea un “pat” unde puteau practica prostituţia fără repercusiuni.

În ceea ce îl priveşte pe preotul paroh din Monteparano, Saverio Calabrese, acesta a fost suspendat din activitate, potrivit arhiepiscopului de Taranto, Filippo Santoro. Acesta va fi înlocuit de un alt preot din Curia.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut