Mondo News

Italia. Un fotbalist român riscă să ajungă la închisoare

Miercuri, 17 Octombrie 2018 15:10
Scris de: Vlad Economu
Italia. Un fotbalist român riscă să ajungă la închisoare

Fundașul român Vasile Mogoș riscă să ajungă la închisoare, informează Pro X. În vârstă de 25 de ani, fotbalistul născut la Vaslui e cercetat după ce ar fi fost implicat într-o altercație ce a avut loc la finalul anului 2016.

Vasile Mogoș și alți șase jucători sunt acuzați că au bătut un tânăr de 22 de ani, provocându-i răni care au necesitat două luni de spitalizare, anunță ProX.

De asemenea, cei șapte fotbaliști l-ar fi amenințat pe tânărul în cauză. În apărare, fotbaliștii au spus că doar s-au apărat și susțin că tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi cel care a pornit conflictul.

Vasile Mogoș evoluează în prezent al Cremonese, în Serie B din Italia. În cariera sA a mai evoluat pentru Aști, Real Vicenza, Delta Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana și Ascoli.

Sursă foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video


horoscop 21 aprilie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2019. Gemenii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii sunt discreți


Hollywood_2000x1000_72dpi Actori care nu mai au voie să lucreze împreună! De ce le-a fost interzisă colaborarea la Hollywood! Galerie foto


avengers, filme cu super eroi, filme marvel, avengers endgame, fratii russo Avengers: Endgame. Un singur actor a avut voie să citească scenariul adevărat!