Mondo News

Italia. Un fotbalist român riscă să ajungă la închisoare

Miercuri, 17 Octombrie 2018 15:10
Scris de: Vlad Economu
Italia. Un fotbalist român riscă să ajungă la închisoare

Fundașul român Vasile Mogoș riscă să ajungă la închisoare, informează Pro X. În vârstă de 25 de ani, fotbalistul născut la Vaslui e cercetat după ce ar fi fost implicat într-o altercație ce a avut loc la finalul anului 2016.

Vasile Mogoș și alți șase jucători sunt acuzați că au bătut un tânăr de 22 de ani, provocându-i răni care au necesitat două luni de spitalizare, anunță ProX.

De asemenea, cei șapte fotbaliști l-ar fi amenințat pe tânărul în cauză. În apărare, fotbaliștii au spus că doar s-au apărat și susțin că tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi cel care a pornit conflictul.

Vasile Mogoș evoluează în prezent al Cremonese, în Serie B din Italia. În cariera sA a mai evoluat pentru Aști, Real Vicenza, Delta Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana și Ascoli.

Sursă foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video


faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!