Mondo News

Italia. Trei „carabinieri” români au fost arestați. Ce i-a dat de gol

Vineri, 29 Martie 2019 19:18
Scris de: Vlad Economu
Italia. Trei „carabinieri” români au fost arestați. Ce i-a dat de gol

Trei români au fost arestați, lângă Florența, după ce au intrat sub un pretext fals în casa unei bătrâne și au furat bijuterii valoroase dându-se drept carabinieri.

Potrivit freepressonline.it citat de știridiaspora.ro, jaful s-a petrecut în data de 1 martie. Cei trei români, cu vârste cuprinse între 32 și 36 de ani, îmbrăcați în uniformă de carabinieri, au bătut seara târziu la ușa femeii din Sesto Fiorentino. Sub pretextul că locuința ei era vizată de hoți, falșii carabinieri au intrat în casă și i-au cerut bătrânei să verifice dacă nu cumva i-au fost furate bijuteriile.

Citește și: ITALIA. LĂUTARI ROMÂNI CUNOSCUȚI, ARESTAȚI DUPĂ COMITEREA UNUI JAF LA ROMA

Femeia a verificat bijuteriile, ocazie cu care hoții au văzut locul în care erau ascunse. Unul din bărbați i-a atras apoi atenția bătrânei, iar ceilalți au furat toate bijuteriile. Aceeași rețetă au aplicat-o și în cazul fiului bătrânei, care locuiește în aceeași clădire. Și din casa acestuia românii au plecat cu bijuterii valoroase, mai multe cecuri în alb și bani.

Hoții au dispărut apoi brusc după un fals apel făcut prin stația de emisie-recepție. Femeia a constatat că îi lipsesc bijuteriile abia după câteva ore. A urmat o anchetă complicată, în urma căreia cei trei români au fost prinși, trădați fiind de mașina cu care circulau și pe care bătrâna a recunoscut-o. Anchetatorii au stabilit că românii au comis mai multe jafuri folosind aceeași metodă.

Sursa foto: corierre


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video