Mondo News

Italia. Românul maltratat și incendiat într-o gară a decedat! Cine sunt cei trei agresori

Luni, 23 Septembrie 2019 15:34
Scris de: Vlad Economu
Italia. Românul maltratat și incendiat într-o gară a decedat! Cine sunt cei trei agresori

Românul Vasile Todirean a fost găsit într-o gară din Italia pe 8 iulie, mai mult mort decât viu, bărbatul a fost bătut și incendiat de către un român și doi italieni.

A fost găsit de către un mecanic de locomotivă, care inițial l-a considerat decedat. A a reuşit să se târască până în gară, a supravieţuit, dar medicii au fost rezervaţi în privinţa şanselor sale, cu toate că a fost dus de urgenţă la spital.

Românul a fost internat până săptămâna trecută la spitalul din Borgo Trento, însă medicii nu i-au putut salva viața. Pe 17 septembrie, medicii din Italia l-au declarat decedat.

Autorităţile italiene au reuşit să-i identifice şi să-i reţină pe agresorii bărbatului. Este vorba despre trei bărbaţi, doi italieni şi un român. Românul este Cristian Tuca, iar cei doi italieni sunt Liliano Bosoni şi Eros De Mori, rezident în Villafranca. Primii doi au fost deja închişi şi aşteaptă procesul, în timp ce De Mori este în arest la domiciliu.

Sursa traducere: Antena 1


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție