Mondo News

Italia. Un polițist român sub acoperire, agentul 007 al carabinierilor

Vineri, 19 Aprilie 2019 15:28
Scris de: Vlad Economu
Italia. Un polițist român sub acoperire, agentul 007 al carabinierilor

Un polițist român sub acoperire a ajutat oamenii legii din Italia să destructureze o amplă rețea care se ocupa cu traficul de droguri. Presa din Italia prezintă povestea polițistului român folosit pe post de “agent 007″ de către oamenii legii din “Cizmă”.

Potrivit torino.repubblica.it, este pentru prima dată în Italia când o operațiune de poliție a fost finalizată folosind un agent sub acoperire care aparține unei forțe de poliție străine.

Polițistul român sub acoperire în Italia a prins un pastor care vindea droguri

S-a întâmplat la Torino, în cadrul unei anchete privind traficul internațional de droguri care a dus la arestarea a doi oameni. Unul dintre cei doi este un nigerian de 48 de ani, predicator pentru Adunarea lui Dumnezeu a bisericii misionare creștine. Nici biserica evanghelică și nici comunitatea religioasă nu au știut despre viața dublă a pastorului.

Citește și: ITALIA. FURTUL PRIN METODA “TRICOUL RUPT” FACE RAVAGII. TREI ROMÂNI ARESTAȚI

Acesta a fost arestat de echipa mobilă din Torino, împreună cu o femeie din Malaezia de 39 de ani. Potrivit autorităților, activitatea bisericii era doar o acoperire pentru traficul de droguri. Rețeaua a recrutat curieri în România și a importat în Europa mari cantități de cocaină și heroină din America de Sud și, în special, din Brazilia.

Polițist român, pe urmele traficanților de droguri din Torino

Investigațiile au început la sesizarea agentului român, care a raportat traficul de droguri colegilor din Torino. Atunci când anchetatorii au realizat că o parte importantă a operațiunii se desfășura la Torino, cum ar fi recrutarea de curieri și plata călătoriilor, ofițerii de poliție, împreună cu serviciul operațional central, au colaborat îndeaproape cu polițistul român.

El a lucrat timp de câteva săptămâni sub acoperire, pretinzând că este un transportator de droguri. Un adevărat “agent 007 român”, scrie presa italiană. El a promis șefilor rețelei că va transporta un kilogram de cocaină din Brazilia, în Africa de Sud și apoi în Europa, într-o valiză. La finalul operațiunii, polițistul român a fost felicitat de colegii săi italieni pentru profesionalismul de care a dat dovadă în timpul operațiunii.

Sursa traducere: știridiaspora.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep, iubit simona halep, toni iuruc, miliardar machedon Nu se mai ascund! Simona Halep, sărut pasional cu iubitul său! Foto în articol


dj, interdictie, electric castle, manea, tommy cash, adrian minune DJ interzis în România din cauza unei manele


vatra dornei, barbat mort, interventie, jandarmi, pedofilie, video Vatra Dornei. Bărbatul acuzat de pedofilie a murit după intervenția jandarmilor! Video


horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți