Mondo News

Italia: O româncă o snopește în bătaie pe bătrâna pe care o avea în grijă! Video

Joi, 18 Ianuarie 2018 16:38
Scris de: Vlad Economu
Italia: O româncă o snopește în bătaie pe bătrâna pe care o avea în grijă! Video

O româncă din Italia a oripilat o întreagă comunitate din Reggio Calabria! Aceasta o bătea pe bătrâna de care trebuia să aibă grijă.

Veronica Moroşan, o româncă plecată în Italia să muncească, este protagonista unui scandal uriaş, după ce a bătut-o pe o femeie în vârstă de 80 de ani, de care trebuia să aibă grijă.

Fiica bătrânei a observat semnele pe care aceasta le avea pe mâini şi a întrebat dacă totul este în regulă. Deşi bătrâna a negat bătăile, fiica ei n-a crezut-o şi a cerut ajutorul poliţiştilor, care au amplasat camere de supraveghere în casă.

Sursa foto: gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!


horoscop 22 iulie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 iulie 2018. Taurii sunt apăsați de o vină, iar norocul planează deasupra casei Balanțelor