Mondo News

Italia. O româncă arestată, complice pentru un traficant de droguri marocan

Marti, 26 Martie 2019 17:43
Scris de: Vlad Economu
Italia. O româncă arestată, complice pentru un traficant de droguri marocan

Un traficant de droguri marocan a fost arestat pentru posesie de droguri. Avea alături o complice, o româncă de 29 de ani. Aceștia voiau să vândă drogurile, însă planul lor a fost dejucat de oamenii legii.

O operațiune antidrog care la începutul săptămâni a vizat un traficant de droguri marocan bine cunoscut și o tânără româncă, rezidentă în Florența, s-a terminat cu o captură de 3 kg de hașiși, și 109 grame cocaină. Cei doi au fost arestanți în Sao Paulo. Traficantul a fost arestat când se ducea la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar pentru deținere de droguri.

Polițiștii urmăreau posibile activități de trafic de droguri din partea marocanului. Acesta a mai fost arestat în urmă cu doar câteva zile pentru că a fost prins cu 5 grame de cocaină la el. Bărbatul de 36 de ani  a fost văzut plecând din apartament. După o perioadă s-a întâlnit cu o femeie, o româncă de 29 de ani. Polițiștii care îl urmăreau au văzut că cei doi au făcut un schimb prin fereastra mașinii.

Citește și: ITALIA. O ROMÂNCĂ DE 19 ANI A FOST ÎNJUNGHIATĂ ȘI ABANDONATĂ ÎN FAȚA UNUI SPITAL DIN NAPOLI

Femeia a fost oprită la scurt timp având asupra sa două pliculețe de 109 grame de droguri în lenjeria intimă. Femeia a fost reținută pentru posesie de droguri și arestată la domiciliu pentru că are un copil de 7 ani. A fost efectuată o percheziție în casa unde marocanul trăia. În realitate era o cameră din casa unei femei de 80 de ani care nu avea cunoștință de activitățile bărbatului.

În cameră au fost găsite peste 3 kilograme de hașiși. Marocanul nu a fost găsit acasă, însă seara, acesta s-a prezentat la secția de poliție. Oamenii legii l-au arestat și transferat la închisoare.

Sursa traducere: știridiaspora.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!


horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot