Mondo News

Italia: O româncă a fost violată într-un spital. Autoritățile anchetează cazul

Joi, 12 Iulie 2018 15:18
Scris de: Vlad Economu
Italia: O româncă a fost violată într-un spital. Autoritățile anchetează cazul

Agresiunea sexuală a avut loc când femeia a intrat într-un cabinet de ginecologie dintr-un spital din provincia Salerno, pentru un consult. Se pare că autorităţile spitalului ar fi încercat să muşamalizeze cazul.

Imediat după ce a ieşit din spital, românca, în vârstă de 55 de ani, a chemat carabinierii, care au transportat-o de urgenţă la un alt spital din regiune. Medicii de acolo au confirmat informaţiile privind agresiunea sexuală.

Cazul este anchetat acum de poliţie. Cazul s-ar fi petrecut miercuri, 4 Iulie, în urma plângerii plângerii depusă de femeie. Ea a fost nevoită să se supună unor noi investigații de specialitate, de această dată la un alt spital. Astfel, violența a fost confirmată și, mai mult decât atât, medicii confirmă ipoteza unui viol, anunță romaniatv.net. Ancheta este în curs de desfășurare.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!