Mondo News

Italia: O româncă a fost violată într-un spital. Autoritățile anchetează cazul

Joi, 12 Iulie 2018 15:18
Scris de: Vlad Economu
Italia: O româncă a fost violată într-un spital. Autoritățile anchetează cazul

Agresiunea sexuală a avut loc când femeia a intrat într-un cabinet de ginecologie dintr-un spital din provincia Salerno, pentru un consult. Se pare că autorităţile spitalului ar fi încercat să muşamalizeze cazul.

Imediat după ce a ieşit din spital, românca, în vârstă de 55 de ani, a chemat carabinierii, care au transportat-o de urgenţă la un alt spital din regiune. Medicii de acolo au confirmat informaţiile privind agresiunea sexuală.

Cazul este anchetat acum de poliţie. Cazul s-ar fi petrecut miercuri, 4 Iulie, în urma plângerii plângerii depusă de femeie. Ea a fost nevoită să se supună unor noi investigații de specialitate, de această dată la un alt spital. Astfel, violența a fost confirmată și, mai mult decât atât, medicii confirmă ipoteza unui viol, anunță romaniatv.net. Ancheta este în curs de desfășurare.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis