Mondo News

Italia. O româncă a fost ucisă și dată de mâncare la porci. Detalii șocante

Vineri, 21 Iunie 2019 18:29
Scris de: Vlad Economu
Italia. O româncă a fost ucisă și dată de mâncare la porci. Detalii șocante

Un caz șocant a fost rezolvat după 20 de ani datorită descoperirii unghiei unui deget mare de-al unei românce, în vârstă de 30 de ani, care a fost ucisă la Velo d’Astico, Veneto, Italia.

Potrivit ilsussidiario.net, această constatare a demonstrat că românca Virginia Mihai, soția unui crescător de porci, a fost ucisă în anul 1988, iar corpul ei a dispărut. La fel s-a întâmplat și cu cea de-a doua soție a crescătorului de porci Valerio Sperotto care a dispărut în aprilie 1999.

După cum a raportat Corriere della Sera, vara trecută, anchetatorii au găsit în fosta fermă al soțului, care a murit în 2011, unghia care coincidea cu ADN-ul victimei. Virginia a fost ucisă și aruncată mâncare la porci de soțul italian.

Citește și: VIDEO ȘOCANT DIN MOLDOVA! MOMENTUL ÎN CARE UN BLOC DE 9 ETAJE S-A PRĂBUȘIT! CÂȚI OAMENI AU FOST SALVAȚI

De decenii despre cele două soții ale lui Valerio Sperotto nu se știa nimic, decât faptul că ele au dispărut fără urmă. Până în aceste zile când misterul a fost elucidat de autorități. Prin urmare, cele două cazuri au fost redeschisă și pot fi acum rezolvate datorită noilor tehnologii.

Valerio Sperotto, care a murit în 2011 și a pretins întotdeauna că este nevinovat, nu poate fi judecat pentru uciderea soțiilor sale, însă familia Virginiei va găsi în cele din urmă pacea știind adevărul.

Sursa foto: captura video mondonews.it


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 noiembrie 2019, horoscop marti, horoscop azi horoscop zilnic Horoscop 19 noiembrie 2019. Racii pleacă la drum, iar Balanțele sunt într-un anturaj greșit


politie, romania, istorie, legi, Când aveau voie să te bată polițiștii bucureșteni din urmă cu 200 de ani?


alex bodi, bianca dragusanu, divort, dezvaluiri, Alex Bodi n-a mai rezistat și s-a dezlănțuit! A făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Când se pronunță divorțul


Mirepoix-sur-Tarn, franta, pod prabusit, video, un mort, Franța. Un pod s-a prăbușit în sud-vestul țării! Un mort și mai multe persoane dispărute! Video