Mondo News

Italia. Lăutari români cunoscuți, arestați după comiterea unui jaf la Roma

Miercuri, 27 Martie 2019 18:52
Scris de: Vlad Economu
Italia. Lăutari români cunoscuți, arestați după comiterea unui jaf la Roma

Autointitulații “Muzicieni din Bremen”, un grup de români care cântă în Roma, au fost arestați după ce au jefuit un rus în apropiere de Colloseum. Un turist din Rusia a apelat la poliția din Roma după ce a fost jefuit. El le-a arătat polițiștilor fotografiile cu niște lăutari români care l-au forțat să-și răscumpere propriul telefon de la ei, a declarat, pentru RIA Novosti, departamentul de poliție al capitalei italiene.

Victima lăutarilor este un tânăr de 24 de ani din Arhanghelsk. Totul s-a întâmplat lângă Forumul Roman, nu departe de Colosseum. Lăutarii români făceau poze cu turiștii, iar un rus a vrut să le dea bani.

Citește și: ITALIA. O ROMÂNCĂ ARESTATĂ, COMPLICE PENTRU UN TRAFICANT DE DROGURI MAROCAN

Lăutarii i-au sugerat rusului să facă un selfie. După ce s-au fotografiat ei au decis să nu-I mai dea telefonul înapoi. Pur și simplu! “L-au înconjurat pe rus, au început să-l amenințe și i-au cerut mai mulți bani pentru a-I restitui telefonul”, a comunicat poliția. Tânărul speriat le-a dat 70 de euro, după care a adus gadget-ul recuperat la secția de poliție.

Poliția a luat o fotografie a infractorilor și i-a trimis pe agenți să-i caute pe infractori. A doua zi, “muzicienii din Bremen”, care s-au dovedit a fi niște imigranți din România, au fost reținuți. Acum sunt în arest în așteptarea procesului.

Sursa foto: adevarul

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!


timisoara, atac, tanar injunghiat, fiu sile camataru, club manele, Albert Florian Balint Timişoara. Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr într-un club de manele! Video


horoscop 20 octombrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 octombrie 2019. Săgetătorii au o zi controversată, iar Taurii au cheltuieli neașteptate


snoop dogg, salariu, jointuri, tigari marijuana, rulat, angajat Snoop Dogg are un angajat care se ocupă doar cu rularea țigărilor cu marijuana! Suma uriașă cu care îl plătește