Mondo News

Italia. Hoți români arestați! Spărgeau în 30 de secunde orice tip de mașină!

Joi, 04 Aprilie 2019 08:04
Scris de: Vlad Economu
Italia. Hoți români arestați! Spărgeau în 30 de secunde orice tip de mașină!

Doi hoți români au fost arestați după ce au devenit experți în spargerea mașinilor. Chiar și polițiștii italieni au fost puși în dificultate.

Hoții români, stabiliți în Torino, aveau abilitatea de a sparge în 30 de secunde orice tip de mașină. Mai mult decât atât, aceștia furau și din magazine cu produse de lux.

Cei doi români reușeau să fure mașinile pe care le vizau într-un timp foarte scurt, cu ajutorul unui dispozitiv special. Chiar și polițiștii au fost surprinși de rapiditatea făptașilor.

Citește și: MEXIC. DOI ROMÂNI AU FOST ARESTAȚI LA PUERTO MORELOS. CE S-A GĂSIT ASUPRA LOR

Aceștia nu se mulțumeau doar cu furtul mașinilor, astfel că ei dădeau spargeri și în magazine care vindeau poșete care purtau semnătura unor designeri celebri. Ulterior, acestea erau vândute în România și în acest mod făceau rost de foarte mulți bani.

Românii au mai dat o spargere și au sustras bunuri în valoare de 40 de mii de euro. Produsele au ajuns în România. După acest ultim atac, bărbații au fost arestați.

Sursa foto: corierre


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!


horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot