Mondo News

Italia. Ce le-a propus o româncă unor carabinieri care au vrut să-i amendeze iubitul. Femeia a fost arestată pe loc

Joi, 03 Octombrie 2019 14:05
Scris de: Vlad Economu
Italia. Ce le-a propus o româncă unor carabinieri care au vrut să-i amendeze iubitul. Femeia a fost arestată pe loc

O româncă de 33 de ani a fost arestată de carabinieri, la Cerignola, Foggia, pentru că a încercat să-i mituiască. Românca, însă, nu le-a oferit bani, ci servicii sexuale.

La începutul săptămânii, în timpul patrulării, un echipaj al poliției a oprit pentru control, pe via Gran Sasso din Cerignola, o mașină în care se aflau trei persoane – doi bărbați și o femeie, care era și proprietara mașinii -, toate din România. Carabinierii au constatat că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere și nici nu îl obținuse vreodată, relatează foggiareporter.it.

În încercarea de a-i convinge pe carabinieri să treacă cu vederea incidentul și să nu-l amendeze pe bărbatul aflat la volan, care era partenerul ei, femeia s-a oferit să facă sex cu carabinierii din patrulă.

Aceștia au spus ulterior că au fost luați prin surprindere de propunerea femeii, dar, până la urmă, au arestat-o. Femeia a fost dusă în fața instanței, crae i-a stabilit o perioadă de arest la domiciliu pentru tentativă de corupție. Pe de altă parte, carabinierii l-au amendat pe bărbatul aflat la volan și i-au făcut dosar penal, iar mașina a fost confiscată.

Sursa foto: corierre


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Mutare surpriză! O fostă vedetă ProTV, ”împinsă” de Răzvan Burleanu, să preia șefia LPF


mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii