Mondo News

Italia. Bătaie ca-n șapte păcate între două cupluri de români. O femeie gravidă implicată

Marti, 08 Ianuarie 2019 16:18
Scris de: Vlad Economu
Italia. Bătaie ca-n șapte păcate între două cupluri de români. O femeie gravidă implicată

O bătaie violentă a avut loc, luni după-amiază, între două cupluri de români în piața vizavi de gara Giulianova, provincia Teramo, din Italia. Potrivit abruzzoweb.it, bărbatul dintr-un cuplu și femeia din celălalt cuplu ar fi fost iubiți cândva.

Cei patru, având resentimente, au început o discuție care a degenerat într-o adevărată luptă de stradă. Bărbații au început să își împartă pumni și picioare, iar femeile să se tragă de păr, una dintre ele fiind gravidă. Femeia însărcinată a fost pusă la pământ și târâtă zeci de metri pe trotuar.

Citeste și: ITALIA. O ROMÂNCĂ A DETERMINAT UN POLIȚIST SĂ SE ARUNCE DE PE UN POD DIN VENEȚIA

Un martor care a asistat la întreaga scenă, temându-se de cel mai rău, a cerut intervenția carabinierilor și, când o patrulă a sosit în piață, cei patru încă se băteau. La fața locului au existat mai mulți martori care vor fi audiați de anchetatori pentru a determina cauzele exacte producerii incidentului și, eventual, pentru a clarifica dacă bătaia a fost pe baza consumului de alcool.

Sursa foto: abruzzoweb.it


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

adrian mutu, adrian martian, afaceri, bani pierduti, fabrica, oradea, cocaina, chelsea, mourinho Adrian Mutu, dezvăluiri sincere despre problemele financiare dar și despre scandalul cocaina!


madalina ghenea, relatie, miliardar italian, Leonardo Maria Del Vecchio Mădălina Ghenea a schimbat miliardarul! Cine este bogătașul cu șapte ani mai tânăr decât frumoasa româncă. Foto în articol


charlize theron, operatii, filmari, accidentari Charlize Theron a suferit trei intervenții chirurgicale


horoscop 17 octombrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2019. Capricornilor le lipsește pasiunea, iar Gemenii au nevoie de un sfat