Mondo News

iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare

Miercuri, 17 Iulie 2019 11:18
Scris de: Vlad Economu
iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare

Analiștii de la J.P. Morgan au făcut un raport în care au dezbătut pe larg funcționalitățile pe care le vor avea modelele de iPhone din 2020, cunoscute deja sub numele de „seria iPhone 12”.

Raportul sugerează că telefoanele vor avea destule trăsături noi, dar nimic inovator, pentru că informațiile arată că vor încorpora funcții pe care alte device-uri, inclusiv cele de buget, le au deja. Telefoanele Apple au devenit, în ultimii ani, faimoase mai puțin pentru tehnologiile lor de ultimă oră și mai mult pentru branding-ul de top, performanța excelentă și construcția premium.

Așadar nu este chiar o surpriză faptul că „noile” funcții pe care compania le va implementa pe seria iPhone 12 sunt, de fapt, unele care există deja pe piață. Secretul gigantului a fost exact acesta: preluarea tehnologiilor implementate deja de alte companii și rafinarea lor pentru o utilizare ușoară și fluidă.

Unul dintre cele mai mediatizate zvonuri când vine vorba de iPhone 12 este acela că ar putea fi un device compatibil 5G sau că ar putea avea cel puțin o astfel de variantă. Sigur că e o veste bună pentru fanii companiei care vor să aibă acces la această tehnologie, dar până la acea dată primele telefoane 5G vor aniversa deja un an și jumătate de la lansare și, probabil, vor ajunge în categoriile mid-range și de buget.

Citește și: CÂND SE LANSEAZĂ GALAXY NOTE 10! TOTUL DESPRE URMĂTORUL TELEFON DE TOP DE LA SAMSUNG

Temporizarea s-ar putea să nu fie, totuși, una nefericită, dat fiind faptul că, până atunci, rețelele 5G vor căpăta mai multă popularitate în întreaga lume, iar Apple ar putea veni ca un reprezentant al noii generații de smartphone-uri ce oferă conectivitate extinsă. Într-un alt capitol, raportul detaliază ideea că gigantul ar putea lansa patru modele de iPhone, inclusiv o alternativă de buget, adică ceva cu adevărat accesibil, departe de prețul pentru care s-a vândut iPhone XR.

Tactica are sens, dar este deja una comună în industrie, dat fiind faptul că majoritatea companiilor au promovat și alternative mai ieftine ale smartphone-urilor de top. Documentul citat de jurnaliștii de la Tech Radar sugerează și că iPhone 12R ar putea veni la pachet cu un display OLED, iar camera ar putea avea senzori Time-of-Flight.

Din nou, mai multe telefoane premium au deja această tehnologie – precum Huawei P30 Pro și Samsung Galaxy S10 5G, iar până în 2020 multe dintre smartphone-urile din zona mid-range o vor încorpora și ele. Cu toate acestea, rămâne o îmbunătățire considerabilă pentru camerele iPhone. În esență, niciuna dintre aceste caracteristici nu este, de fapt, una nouă, iar Apple pare să se afle acum în cursa de a-i ajunge din urmă pe ceilalți producători.

Sursa traducere: yoda.ro


Un comentariu

 1. Alexandra
  Reply

  Posibilitate de castig noua in anul 2019.
  Experienta nu este necesara.
  Asiguram instruire GRATIS la distanta si online.
  Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru maxim 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC pe email: [email protected] ,iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 octombrie 2019, horoscop joi, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 24 octombrie 2019. Vărsătorii sunt expuși, iar Fecioarele trebuie să fie discrete


rusia, crima socanta, tanara ucisa, frumusete, Crimă șocantă! O tânără și-a ucis sora mai mică cu o cruzime rar întâlnită! Motivul este halucinant


miss planet 2019, denisa hodisan, tbilisi, georgia, concurs frumusete, galerie foto, romanca, castigatoare, România are cea mai frumoasă femeie de pe planetă! Câștigătoarea Miss Planet 2019! Galerie foto


scandal, despartire, alexandra becali, fiica gigi becali, mihnea grigoriu, denisa hodisan Gigi Becali este devastat! Scandal uriaş în familia latifundiarului la numai o săptămână de la nunta de milioane de euro