Mondo News

Ionuț Iftimoaie, implicat într-un scandal monstru! Este vorba de peste un milion de euro

Sambata, 17 August 2019 12:54
Scris de: Vlad Economu
Ionuț Iftimoaie, implicat într-un scandal monstru! Este vorba de peste un milion de euro

Ionuț Iftimoaie a cumpărat, în 2008, alături de alte două persoane, o vilă și un teren în Iași de la Iulia Juncu, care la momentul respectiv avea 76 de ani. 550.000 de euro a fost valoarea totală a tranzacției. Din care fostul luptător nu ar fi plătit nimic.

Ionuț Iftimoaie ar figura în acte ca proprietar, alături de ceilalți doi parteneri. Aceștia din urmă ar fi plătit, la rândul lor, doar o parte din bani. Restul urma să fie achitat în rate, potrivit acordului cu Iulia Juncu. Între timp, bătrâna a decedat, iar moștenitorii ei caută să recupereze banii.
 

Fiica bătrânei vrea să limpezească situația casei în care a rămas și este ferm convinsă că mama ei a fost trasă în piept de o rețea de rechini imobiliari. Totodată, îl acuză pe Ionuț Iftimoaie de rea-credință, scrie libertatea.ro.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”