Mondo News

Iohannis și-a depus oficial candidatura și nu i-a rămas dator lui Barna: Am fost pompierul atomic, salvatorul României!

Vineri, 20 Septembrie 2019 13:36
Scris de: Vlad Economu
Iohannis și-a depus oficial candidatura și nu i-a rămas dator lui Barna: Am fost pompierul atomic, salvatorul României!

Klaus Iohannis și-a depus, vineri la BEC, candidatura pentru al doilea mandat la Cotroceni, având 2,2 milioane de semnături de susținere. Șeful statului i-a răspuns contracandidatului său Dan Barna, susținând că a fost „un fel de pompier atomic” care a reușit să prevină ca România să se prăbușească. Iohannis a adăugat că PSD „a fost o catastrofă pentru România”. 

„Am fost un pompier atomic care a prevenit să se prăbușească România. (…) Fără mine și prezența mea PSD-ul ar fi reușit să distrugă justiția din România și ar fi fost o catastrofă”, a spus Iohannis. Reacția șefului statului vine după ce prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a declarat că actualul președinte a fost un pompier și, „dacă era un gospodar mai atent poate nu se ajungea să luăm foc de atâtea ori”.

Klaus Iohannis a precizat că a reușit „prin mijloacele constituționale să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD” care „trebuie îndepărtat de la putereprin mijloace democratice și constituționale, nu altfel”. „PSD a fost o catostrofă pentru România”, a mai spus șeful statului, adăugând că împreună cu un guvern pro-european care se va constitui în jurul PNL va începe reconstrucția.

Șeful statului a venit la Biroul Electoral Central alături de Ludovic Orban. El a fost întâmpinat de câteva zeci de susținători care l-au aplaudat și i-au scandat numele. „Sunt foarte bucuros că pot să vă anunț că mi-am depus candidatura pentru un nou mandat. Am depus peste 2,2 milioane de semnături. E un număr imens și mă bucură foarte mult. Sunt foarte bucuros că s-a reușit această acțiune de strângere de semnături prin și cu sprijinul PNL.

Este un moment important și cred că e bine să explic și de ce doresc să candidez pentru încă un mandat. Toată lumea în aceste zile își declară cele mai bune intenții și cred că e momentul să pun ce mă motivează. Este o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara ce a stricat PSD în ultimii 3 ani”, a spus Iohannis, imediat după depunerea candidaturii.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție