Mondo News

Iohannis, intrebat despre South Stream: Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice

Joi, 15 Ianuarie 2015 21:59
Scris de: Iulia Cristina
Iohannis, intrebat despre South Stream: Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, intrebat despre proiectul South Stream, ca Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice si pentru interconectarea la sistemele energetice europene. 

Presedintele a aratat ca tema South Stream nu a fost abordata in discutiile cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si a adaugat ca acesta este “un subiect care nu s-a inchis acum, ci mai demult”.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, PRIMA VIZITA LA BRUXELLES: AM DISCUTAT DESPRE SCHENGEN, MCV SI FONDURI EUROPENE

“Independenta energetica a Romaniei este una din preocuparile mele si Romania va cauta alte oportunitati pentru a merge mai departe pe calea de consolidare a independentei energetice, pe de-o parte, si de interconectare la sistemele energetice europene, pe de alta parte”, a spus Iohannis, in cadrul conferintei comune sustinute cu presedintele CE.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza joi si vineri o vizita oficiala la Bruxelles. seful statului a avut, joi, intalniri cu presedintii Consiliului European si Comisiei Europene, iar vineri urmeaza sa aiba o intrevedere cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, stare urgenta, barbat batut, ancheta, politist bataus, video, politia capitalei București. Un bărbat care ar fi refuzat să se legitimeze, bătut de un polițist! Video


darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”