Mondo News

Întâlnire de gradul zero la Palatul Victoria. Gabriela Firea a fost sărită din schemă

Miercuri, 17 Iulie 2019 10:58
Scris de: Vlad Economu
Întâlnire de gradul zero la Palatul Victoria. Gabriela Firea a fost sărită din schemă

Miercuri are loc o întâlnire importantă la Guvern între Ministrul de Finanţe şi administraţiile locale din ţară, informează televiziunile de știri.

Update: Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a părăsit miercuri discuţiile care aveau loc între autorităţile locale şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, spunând că promisiunile Guvernului sunt ”vorbe goale, vorbe în vânt”, iar actuala guvernare ”nu este capabilă să-şi respecte angajamentele”.

“De ce credeţi că ne-au chemat astăzi? Promisiunea pentru acest Guvern şi acest ministru de Finanţe – vorbe goale! Vorbe în vânt! Care este valoarea lor? Zero! Nu sunt capabili să-şi respecte angajamentele şi ne mint pe toţi. Este pur şi simplu inadmisibil şi eu la aşa ceva nu pot participa, de aceea am şi ieşit. Şi ca să vă spun care e nivelul de bătaie de joc, să vă spun cu ce au început.

La Abrud s-a rezolvat problema: erau vrei 19 lei, o vânzare de anul trecut, care nu se mai regăseşte anul ăsta, şi am rezolvat problema celor 19 lei. Şi la Runcu, o comună, n-au probleme cu încasările. Deci nu toată lumea stă prost. Dacă acesta este Guvern serios şi dacă acesta este ministrul de Finanţe, daţi-mi voie să-mi fie jenă de situaţia în care suntem, ca să nu zis mai mult decât atât”, a declarat presei Negoiţă, la plecare.

Știre inițială

Primarii au precizat că nu mai au bani să funcţioneze până la finalul anului. Situaţia bugetelor este dezastruoasă pentru mai mult de jumătate dintre oraşe, transmit reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor din România.

Gabriela Firea nu a fost invitată de Eugen Teodorovici la această discuţie despre fondurile locale, pe motiv că ar fi o întâlnire între reprezentanții asociației municipiilor, anunță Antena 3

 Primarul general Gabriela Firea spune că Primăria Capitalei are un deficit de un miliard de lei şi le-a trimis o scrisoare reprezentanţilor din Guvern. 

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nasa, asteroid, terra, amenintare, anunt NASA: Asteroid ‘potențial periculos’, de mărimea unui bloc cu 200 de etaje, va trece pe lângă Terra


raluca arvat, protv, despartire, motiv, dezvaluire, stirile sportive Raluca Arvat a dezvăluit motivul real pentru care a plecat, după 20 de ani, de la PRO Tv


victor piturca, csu craiova, manager general, titlu, declaratii Victor Pițurcă, noul manager al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova


bucuresti, trafic minore, licee top, alexandru cumpanasu București. Trafic de minore în licee de top din Capitală