“Inspector de Vacanta” – Campanie marca PRO TV

Luni, 17 Iunie 2013 19:30
Scris de:
“Inspector de Vacanta” – Campanie marca PRO TV

“Inspector de Vacanta” este o campanie demarata de Stirile ProTV care isi propune sa rezolve problemele din turism.

Romanii pot semnala daca simt ca platesc mult pe servicii proaste sau daca descopera localuri neautorizate. Pro TV va verifica fiecare sesizare privind conditiile dintr-un hotel sau din jurul lui.

“Inspector de Vacanta va verifica reclamatiile, fotografiile si filmarile trimise de dumneavoastra, in scopul ridicarii calitatii serviciilor din turism, dar si nivelul de asteptare al turistilor.

Sesizarile pot fi trimise pe adresa de mail stirileprotvro@protv.ro, pe Facebook, Twitter si Google+, la comentarii sau prin sectiunea Fii Reporter de pe aplicatia IOS a Stirilor ProTV.
Foto: Mondo News

Categorie: Social
Citeste totul despre: , , ,
Autor:

Un comentariu

  1. roxana
    Reply

    Binevenita aceasta initiativa si poate fi extinsa pe multe teme sociale: trafic rutier, cartografierea gruparilor de tot felul care au inflorit in ultima perioada pe toate strazile, in general absenta autoritatii statului. Adevarul este ca noi ca popor avem multe carente in educatie. Noi trebuie sa deranjam, sa epatam, sa furam, sa fim violenti. Daca legile s-ar aplica in Romania, bugetul statului ar creste brusc si romanii ar fi foarte educati. Lipsa de educatie este chiar o comoara neexploatata. Poate privatizam si acest lucru si niste straini bine intentionati vor exploata si aceasta afacere.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Life

Economie

Administratie publica

top 10 mondo

Sport

Auto

Urmareste-ne pe Facebook

Meteo

vreme
14°C
Bucuresti
senin (noaptea)
umiditate: 94%
presiune: 982mb
vant: 8km/h
11°C
21°C
4 May 2015
vreme
12°C
24°C
5 May 2015
vreme
12°C
24°C
Alte orase
Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ION CRISTOIU, JURNALIST, EDITORIAL, IPOTEZA SOC, CONSPIRATIE, INTERPETARE, ACTIUNI, BINOM SRI DNA, GHEORGHE NICIHITA, PRIMAR IASI, EDIL IASI, ACTIUNE POLITICA, CURSA ELECTORALA, CAMPANIE ELECTORALA 2016, VICTIMA, ABUZ INCENDIAR DOVADA ca DNA si SRI se PREGATESC de CAMPANIA ELECTORALA


HOROSCOP, ZODII, HOROSCOP SEXUAL, FANTEZII BARBATI ZODII, FANTEZIILE SEXUALE ALE BARBATILOR IN FUNCTIE DE ZODIE