Mondo News

Ea este TANARA care declara ca A FACUT SEX cu VICTOR PONTA in hotelul lui Negoita. INREGISTRARE BOMBA

Marti, 23 Decembrie 2014 14:13
Scris de: Iulia Cristina
Ea este TANARA care declara ca A FACUT SEX cu VICTOR PONTA in hotelul lui Negoita. INREGISTRARE BOMBA

Dezvaluiri incendiare despre premierul Victor Ponta. Site-ul comisarul.ro a publicat, luni, un material in care este prezentata o inregistrare audio cu o tanara implicata intr-un dosar de prostitutie si proxenetism, dosar in care ar aparea si numele lui Victor Ponta, care a fost sters din rechizitoriu. Dosarul este unul cunoscut in care apar nume grele de politicieni precum Robert Negoita, primarul sectorului 3, si Nicu Banicioiu, ministrul Sanatatii.

Potrivit sursei citate, tanara povesteste in inregistrare ca in perioada 2008-2009 a intretinut relatii sexuale cu un domn Gabi care s-a dovedit, in scurt timp, ca nu era altcineva decat Victor Ponta, desi initial se prezenta ca fiind soferul lui Robert Negoita.

Intalnirile ar fi avut loc la Rin Grand Hotel, hotelul lui Negoita din Capitala, unde Ponta platea “serviciile” cu 100 de euro, restul sumei fiind completata de Negoita care era “mai darnic”.
in timpul “relatiei”, Ponta i-a oferit drept cadou femeii, la acea vreme minora, un telefon mobil in care aparea poza sotiei.

Ascultati mai jos inregistrarea incendiara a tinerei:

Citeste si: VIDEO DE ULTIMA ORA. VICTOR PONTA, DUS CU DUBA. CONFRUNTARE VERBALA FARA PRECEDENT

In anul 2010 numele lui Victor Ponta a aparut initial intr-un dosar de prostitutie. Dupa citeva zile, cand presa a inceput sa afle ca sunt mai multe nume de politicieni, ca si in cazul Dosarului Duicu, numele lui Ponta a disparut, brusc, din rechizitoriu. Au ramas, in schimb, actualul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si Robert Negoita, primarul de la Sectorul 3. Ambii, promovati de actualul presedinte al PSD pentru aceste functii.

In urma dezvaluirilor unei tinere care a refuzat sa depuna plangere impotriva liderului PSD pentru corupere de minore, deși avea 17 ani la data la care a intretinut relatii sexuale contra cost cu actualul candidat la presedintie. Victor Ponta se prezenta cu numele ”Gabi”, incat sa nu fie recunoscut, deși este evident ca nimeni nu-l putea crede cata vreme este o persoana publica extrem de cunoscuta. “Robert mi l-a prezentat ca fiind un anume Gabi, soferul sau. Dupa cateva intalniri mi-am dat seama ca era altcineva dar am continuat prin a vorbi cu el cu acelasi prenume”. Tanara mai sustinea ca a primit cadou de la Victor Ponta chiar și un telefon mobil, iar in urma aventurii lor, a cunoscut și alti pesediști și oameni de afaceri tot pe filiera de proxenetism a lui Robert Negoita, printre care Nicu Banicioiu (aventura la Constanta cu ocazia organizarii concursului Miss TSD – Tineretul Social Democrat – 2008). Robert Negoita fiind cel care a ”initiat-o” in aceasta afacere. Banicioiu, din marturiile tinerei, nu a platit-o dupa raportul sexual, fapt care a creat un scandal interior intre cei doi lideri, Negoita fiind nevoit sa plateasca in locul lui Banicioiu.

Citeste si: UN LIDER AL PSD, IMPLICAT INTR-UN MEGA SCANDAL SEXUAL. VIDEO EXPLOZIV

”Gabi” apare in stenograme

Partidele de sex dintre domnișoara care a facut marturisirile pentru ziarul Puterea acum ceva timp, costau cate 100 de euro. Fetele faceau parte din agentii de moda, cele doua care livrau femei pentru politicienii din PSD și oameni de afaceri fiind Star Models și Diva Models. Ion Valeriu Tamarjan, patronul agentiei de modelling Star Models este cel care a intermediat aventura lui Victor Ponta, zis ”Gabi” cu una dintre fete, potrivit rechizitoriului DIICOT. Potrivit stenogramelor, ”Gabi” este un prieten de-al lui Robert Negoita. Iata o discutie purtata intre Ion Valeriu Tamarjan si domnisoara X:

„TIV :- Ce sa fac, uite, l-am sunat pe Robert si nu raspunde!
X :-Aha!
TIV :- ihi? Tu ai rezolvat cu partea financiara cu el?
X :- Pai! Stai sa, ca, Tera, stii cand a, …(neinteligibil)…ca aseara, eu n-am facut nimica cu ei, stii?
TIV :- ihi!
X :-si Gabi, mie mi-a lasat o suta de euro, stii?
TIV :-ihi!
X :- si acuma mi-a zis ca din astia sa ma duc sa-mi iau de imbracat, sa ma duc la mall, stii? Sa iau ceva de imbracat …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :- Din aia o suta de euro?
X :-P oftim?
TIV :- Din aia o suta de euro?
X :- Da!
TIV :- ihi!
X :-si, a, acuma… …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :-Gabi fiind cine? Varul lui Robert, sau cine?
X :- Nu stiu!
TIV :- Asa!

Citeste si: EXPLOZIV! FILMUL DESPRE PROCURORUL PANAIT CARE ARATA TOATA MIZERIA DIN PSD. INAINTE SA SE SINUCIDA, PANAIT AR FI FOST VIZITAT DE PONTA

X :- …(NO: Vorbeste cu cineva din apropiere: Buna ziua!)… aaa, si cred ca el trebuia sa ma duca acasa, stii?

TIV :- ihi!
X :- soferul, nu stiu ce este! Asa! si pe urma, ea a facut ce a facut acolo, asa cu el si nu i-a lasat nimica, stii? si ea acuma a vazut banii aia, eu i-am zis ca nu mi-a lasat decat doua sute de mii sa ma duc in mall. si ea acuma tot nu vrea sa plece, ca asteapta sa…
TIV :- Care bani? Da’ cine e fata?
X :-Cristinuca! …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :-Cristina? Da! Cristina trebuie sa astepte sa-i dea banii, da’ nu raspunde Robert acuma la telefon. Da’ mai asteptati voi un pic acolo in hotel, ca asa face el, intarzie! Da’ vine pana la urma! Da?
X :- stiu ca o sa vina! si pe urma mie mi-a zis asta, cum ii zice? Gabi, sa-i dau ei banii aia, da’ vad ca mie nu mi-a mai raspuns la telefon, chiar si-a inchis telefonul! …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :- Nu, nu, nu! Nu, nu, nu, nu! Lasa, pastreaza tu banii aceia, da? Ca vorbesc eu cu Robert. Da, nu, lasa, daca e, pastreaza tu banii aceia si vorbesc cu Robert sa aiba grija de fete! Da?
X :-D a! Ca pe urma n-am chef sa-mi iau teapa! Da?
TIV :- Pai, nu, nu, nu! Pastreaza tu si o sa-si primeasca si Cristina banii! Sa-i lase! Ea cu cine a fost?
X :- Cu Gabi ala!
TIV :- Cu Gabi, ea a fost cu Gabi, da?
X :-D a!
TIV :-OK! Da?
X :- Atata a fost!
TIV :- ihi!
X :- Tera?
TIV :- Da?
X :- Cat este asta, euro?
TIV :- Treizeci si sapte de mii!
X :-No, ca sa ma duc sa-i schimb, sau sa-i schimb acasa?
TIV :-Schimba-i acasa? Ce, n-ai lei la tine?
X :- Decat un milion!
TIV :- Deci tu zici ca nu ai facut nimic, nimic, nu?
X :- Nu, nu! Doar am stat putin cu Robert!
TIV :- Da!
X :-Asa! Ne-am pupat putin, nu stiu ce, si pe urma, …(neinteligibil)… …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :-si n-ai facut nimic, nimic cu Robert?
X :- Nu! Nu!
TIV :- Nimic, nimic?
X :-Nu, i-am zis ca sunt asa pe stop si asta si daca e, vin alta data. si zice, da …(neinteligibil)… …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :- Ooo! Ce greseala ai facut! Ai facut o greseala mare! in fine!
X :- si cand, a, a auzit ca sunt pe stop si astea, a nu, face, bine! Ca daca te simti tu bine, nu stiu ce!
TIV :- ihi! OK! OK! Bine, da? (convorbire purtata de inc. Tamarjan Ion Valeriu cu (nr. X) la data de 30.07.2008, ora 11:34)”, conform rechizitoriului procurorilor DIICOT Ialomita.
Martor in dosar: tanara PSD-ista

Scandalul “Sex cu fotomodele” a explodat dupa arestarea unor proxeneti locali care, sub paravanul unei agentii de fotomodele, “promovau” tinere, unele minore, care treceau, de multe ori, prin patul unor oameni de afaceri, politicieni sau artisti. Ioana Simona Dancus, martor in dosarul “Sex cu fotomodele” si membru PSD, a povestit procurorilor despre relatiile sale cu Robert Negoita, Nicolae Banicioiu si Adrian Enache. Potrivit martorului, ar fi intretinut relatii sexuale cu toti trei, dar a primit bani doar de la Robert Negoita. Anterior acestor relatii, martora a “lucrat” in cluburi din Viena. in fata procurorilor, ea a facut dezvaluiri incredibile: „Am intretinut acte sexuale cu Negoita Robert Sorin de mai multe ori in anul 2007, dupa ce ne cunoscusem la hotel si tinusem legatura telefonic. Am intretinut actele sexuale atat la el acasa cat si la hotel. intalnirile nu au fost intermediate nici de Costan si nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci cand am intretinut acte sexuale”.

Sex cu Banicioiu la scoala de Vara a PSD

In anul 2007, l-am cunoscut pe Banicioiu Nicolae cu care am intretinut o singura data un act sexual, in anul 2009, in Delta Dunarii, la o conferinta PSD- scoala de vara. Sunt si eu membru PSD din 2009. S-a intamplat pur si simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual intretinut cu Nicolae Baniciou”.

Dosarul de instanta a avut 15 volume. Doua dintre ele sunt transcrieri ale discutiilor avute pe messenger de inculpati. In volumul 12, pag 213-215, inculpatul Tamarjan, acuzat de trafic de persoane si de minori, arestat preventiv intre 26 mai si 24 noiembrie 2010, vorbeste despre o plangere penala facuta in 2009 de una dintre prostituate, Stan Cristina Alexandra, si/sau parintii sai impotriva proxenetului Tamarjan Ion Valeriu la Politia sectorului 3 Bucuresti pentru lovire. In discutie apare si numele lui Victor Ponta. Din discutie reiese ca:

Victor Ponta s-ar cunoaste cu inculpatul Tamarjan Ion si sunt persoane care cred ca ar avea o relatie de amicitie cu acesta.
Victor Ponta e banuit ca ar fi intervenit pentru oprirea unui dosar penal impotriva proxenetului.
Astfel, pe 7 martie 2010, Ion Valeriu Tamarjan vorbeste pe messenger cu un amic, Alex Mavrocordat (fost consul al Romaniei la Istanbul – vezi aici…).

Extras interceptare messenger, cu indreptarea greselilor de typing:

Ion Tamarjan (IT): au chemat pe mai multi la politie
Alex Mavrocordat (AM): cert e ca Razvan Dejeu a fost cu Andreea cand a dat declaratie care nu implica cu nimic
IT: si pe Razvan de la TVR (fost director la TVR2, Razvan Nicolescu – n.r.)
IT: si pe Robert Negoita
AM: posibil
AM: tocmai de aia iti zic ca nu doctorul a facut ceva
IT: dar am inteles ca s-a stopat aceasta cercetare
AM: pai s-a stopat, asta stiu si eu, dar important e si cine a luat decizia stoparii
AM: ca orice stopare poate fi repusa pe rol oricand
IT: sincer ma depaseste
IT: am auzit ca decizia stoparii ar fi luat-o
AM: ideea e de a fi sigur ca nu va mai zice nimic Cristina
AM: de ce nu incerci sa iei legatura cu ea?
IT: Victor Ponta
AM: ce-i cu el?
IT: eu asa am auzit
IT: nu stiu daca e adevarat
AM: rahat
IT: dar ca el ar fi intervenit sa se stopeze
IT: anul trecut
AM: e prietenul tau, de ce nu ar interveni, daca ar putea???
IT: nu pot sa spun ca sunt eu prietenul lui
AM: dar nu cred ca se baga in astfel de lucruri care lasa urme
IT: dar ca ne cunoastem
IT: nici eu nu stiu sigur
AM: asa ca mai bine uita de numele lui
IT: el nu m-a sunat niciodata sa imi spuna asa ceva
AM: ei, nu trebuie sa te sune ca sa-ti spuna
AM: daca ai un prieten, are grija fara a-ti spune: uite ce am facut pentru tine!!!
IT: asa este
AM: iar daca poti face ceva, faci si nici macar nu-i zici prietenului
AM: dar, in fine, daca am sa aflu de la Dejeu mai multe, te anunt
IT: multumesc mult
IT: si crede-ma
IT: ca ne vede cineva de sus
IT: nicodata nu am atins-o pe Cristina
IT: doua gesturi am facut
IT: cand cineva a gresit fata de mine
IT: atat
IT: in rest sunt foarte calm
AM: oricum, sa stii ca doctorul i-a spus Andreei ca ai revenit si ca esti pe cai mari de cand Victor e presedinte PSD si ca esti suparat pe ea ca a fost la politie sa dea declaratie.

Banicioiu si Negoita explica relatiile cu minorele:”Am facut sex ca barbati liberi”

Robert Negoita si Baniciou nu au negat in fata judecatorilor ca au facut sex, dar au spus ca au intretinut relatii cu femei “ca barbati liberi”. Ei au spus ca le-au convins pe tinere, dar ca nu le-au fortat sa faca sex.


41 comentarii

 1. Murphy
  Reply

  cum naiba l-o fi suportat asta pe pontalau, ca-i pute gura ca hoitul?

  1. Alex
   Reply

   Mai, tu l-ai pupat in cur, nu pegura! Curul pute, poponarule!

  2. Any
   Reply

   Sinteti absolut abjecti si disperati! Meritati din plin gainile moarte oricat de oribil ar fi gestul celui care le-a aruncat in curtea patronilor vostri portocalii!

 2. daniel
  Reply

  mai lasati minciunile despre ponta , chiar acum inainte de alegeri !!

 3. cris
  Reply

  Curios, cum homosexualul poate fi atras de .

  1. Votaţi Pompa
   Reply

   Curajos, nu curios. Heil Viktor, Klaus Kaputt!

 4. io
  Reply

  si despre Nastase in 2004 a aparut o fituica ca nu stiu ce facea intr-un bar de prin Scotia parca..

  si Patapievici a declarat intr-un ziar spaniol ca Basescu detine o caseta cu Geoana facand sex cu nu stiu cine, dar ca nu o va folosi..ca dupa aceea sa nege totul…

  voi chiar ne credeti prosti..

  1. Visu
   Reply

   Nu va credem prosti. Sunteti prosti! jajaajaaaaaa

   1. Dacian Judge
    Reply

    Visu-le, visezi cu ochi deschisi sau ai luat ceva?

    Lasand la o parte afirmatia infantila, de scolar mediocru, se “vede” pe fruntea ta scris Basel, si asta pentru ca numai un Basel poate crede ca toti ceilalti sunt prosti iar el e cel mai destept.

    LOL, dute si voteaza cu sasul tau… sti vorba nu?! Sas inalt si ….

 5. nelutiu
  Reply

  Dacă aude această înregistrare doamna Daciana precis îi pregăteşte soţului hrană rece!

 6. sau
  Reply

  intrebarea este : cu cat a fost platita fata asta sa declare ineptiile astea ?

 7. George Aron
  Reply

  Ma GUNOAIELOR, voi sunteti ziar de sport sau sunteti PROSTITUATII lu basinescu ???
  Ce veti face cand secatura securista pe care-l pupati in cur va MERGE unde-i este locul, adica la PARNAIE, jagardelelor ???!!!

 8. TOM
  Reply

  SUNTETI NISTE JEGURI, VA FWT IN GURA , SITE DE CACAT !!

 9. barocco
  Reply

  asa si, unde este tanara cacatilor? articole aruncate fara dovezi, fara probe. Si eu pot sa scriu un articol in care povestesc cum v-am phutut tarfele de mame care v-au nascut, ziariste de tot rahatul

  1. scriptamanent
   Reply

   Atat de spalati pe creier sunt antibasistii, incat nici actele din judecatorie numai sunt credibile. Deci, daca le spune Antena3 ca laptele are culoare neagra, de maine injura: “basisti imputiti, laptele e negru, albisti nenorociti care sunteti voi!”
   Pupati-l drept in “ganditorul lui” pe Ponta, imaculatul! Pana si-n Isus putem lovi, dar in Ponta, frumosul, virginul, feciorul, salvatorul, neintinatul, preafrumosul si preainaltatul, imaculata conceptie din PSD sa nu v-atingeti. Caci adevar graiesc voua, el e Lumina, el e Adevarul, Ponta Mantuitorul!

 10. Stefan
  Reply

  Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul “Info” la adresa de email: [email protected]

 11. EU
  Reply

  Eu as da o lege, ca cei care vin cu asemenea mizerii dupa 1-2 ani , sa faca puscarie si sa li se dea si o amenda usturatoare. Nici nu vad c-ar fi viol. A fost si platita. Si-a platit fata impozitele din banii castigati? Mizerabile stiri. As desfiinta si o asa presa…

  1. alt eu
   Reply

   Ba boule era minora.Stii ce se intampla cand intretii relatii sexuale cu un minor?Iei cat varsta buleala!

 12. ION
  Reply

  SPER CA IA DAT SI MOUIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. PUULOSU
  Reply

  IA DAT CU SLO.BOZ LA GAOZ

 14. PUULOSU
  Reply

  PEDOFILUUUUUUUU’ LOL

 15. mihai
  Reply

  se vede ca iti este ciuda ca nu ai fost si tu cu el

 16. PU LEA
  Reply

  La bareala de ziaristi.
  Cu siguranta ca in acest ca cat de articol nu este implicat nici Ponta nici Iohannis.
  E pur si simplu la bareala unor idi oti

 17. Dacian Judge
  Reply

  In fapt, e un efort considerabil as faci un comentariu aici, e mult prea multa ceata basista.
  Daca va imaginati ca sunteti jurnalisti… LOL ce idee, voi jurnalisti?! “Ce gluma buna hahahaha” ca sa-l citez pe idolul vostru de rahat.

  Impresia despre voi… jurnalisti de maidan, pana si maidanezii sunt mai sus decat voi. Va coportati exact ca mentorul vostru, derbedei de mahala.

 18. Ioana
  Reply

  Rusine dlui. Ponta; Ce sotie frumoasa are,o mizerie, ca si intrevederea pe care a avut-o, cu viitorul presedinte.

 19. marius
  Reply

  Sunteti chiar nebuni!!!Nu asa se discrediteaza un om…..nu-i faceti bine lui Iohannis….nebunilor…sunteti chiar tampiti!!!

 20. balicrator
  Reply

  Bravo lui Ponta! Bine ca poate si cu altele !
  Johannes poate nici cu mina sa faca un copil, daramite sex cu nevasta-sa.
  Il inteleg si pe el, pina sa spuna ca vrea, i se blegeste.

 21. unul care a plecat de multii anii
  Reply

  Vad ca, dupa 25 de ani , multi nu au invatat nimic , din ceia ce inseamna democrazzie , Dumnezeu s-al ierte pe Brucan , A fost prea modest , cind spunea de cel putin 20 de ani ,, Multi vorbersc aici precum ,galeriile la fotbal , Pacat :Este vorba de o noua posibilitate pentru toti care traiti acolo , Este vorba de viitorul copilor vostri ,, Dintre cei doi , trebuie sa vedeti .doiferentza de clasa , echilibru , Valoarea o face baza piramidelor , a celor doi ,, Ponta sta in firf , iar la baza sunt multi care au intrat in puscarie . in cei 12 ani de guvernare PSD ,, unde ati ajuns ??? . vati pus aceasta intrebare ? sau umplut puscrile ,, multi sunt in libertate .. Asta nuai cu sprijinul vostru ,, Se spune ca poporul isi merita conducatorul ,, Dumenezeu sa va ajute , sa va dea minte si intelepciune ,,

 22. Cristian
  Reply

  Toata povestea asta e o mizerie aruncata “la timp”, doar-doar o influenta rezultatul votului din turul 2!
  Sint incercari disperate ale serviciilor secrete occidentale de a-l discredita pe Ponta, pe ultima suta de metri…Puternice forte anti-romanesti arunca in lupta acum artileria grea, in tentativa disperata de a-si pune in functie marioneta de lemn cu nume german!
  Au inceput cu “asasinarea” procurorului Panait, cersitul si hotia in gara la Paris, iar acum sex cu prostituate minore…In mod cert, vor mai urma si altele…Important este cit de naivi si creduli sint romanii si daca vor musca din marul otravit oferit de marioneta iudeo-masonilor!

 23. Gala CT
  Reply

  Copiii nu pot fi mintiti si nu numai de catre parinti. chiar si cand mintea lor nu cuprinde dimensiunea faptelor, sufletul lor stie ce e bine si ce e rau, unde e lumina si unde e intuneric. Si da, Roby este o fetita inteligenta, va puteti da seama din afirmatia: pana si animalele te iubesc pe tine. asa este, nici animalele nu pot fi mintite! rusine celor care suspecteaza ca un parinte normal ar fi de acord sa murdareasca cu ceva, orice, spiritul copilului sau! sa cresti mare, fetita scumpa si sa gasesti fortele si caile sa iti indeplinesti visele. noi speram sa iti aducem un mediu cat mai bun in care sa se petreaca asta, sa nu fie nevoie sa iti cauti norocul altundeva decat ACASA, in tara ta, pe care o vrem cat mai curata si mai frumoasa. https://www.facebook.com/video.php?v=800811523315999

 24. ROBY07
  Reply

  Rusinica !!!!! Nu este etic ce afirmati, la adrtes unui Prim ministru.

 25. Alex
  Reply

  ȘI?Care e problema?Ca bărbat,când te duci la curve(fetite),nu-i ceri buletinul,cum nici ea nu-ți cere buletinul,cere banii înainte(știți voi de ce)!Pot si eu afirma ca am fututo pe mama lui Cristina Petrariu,ma crede?Aveam 17 ani!

 26. FONTA
  Reply

  Romani anchisi la minte,nu va ajunge 25 de ani jegmaniti,de cine?numai de falsi mincinosi ecscroci,etc.Fonta este de 2 ani prim.si fura minte linge curul la toti pt. A ajunge unde vrea,a mintit,minte si va minti ca si asa minte de cant a aparut langa Ceausescu an fotografii.schimbativa nu mai fiti parsivi uni cu alti ca santeti de tot rasul an lume.

 27. HOMIPONTI
  Reply

  :) )))))

  Victor Ponta sex cu o prostituata :) ))) asta da presedinte!

  Sotia ta in 2008 ce facea Pompica cand tu “lozincai” minora asta?

  JALNIC! – NU Votati VICTOR PONTA, este simplu de tot, un test poligraf si vedem daca fatuca zice adevarul, la PONTA mai greu putem aplica testul poligraf, deoarece s-ar deregla indicatorul cum s-ar apropia de ea.

  NU VOTEZ VICTOR POMPA!

 28. Andra
  Reply

  Parca a f**** un OZN!Cate persoane respectabile nu au aventuri?

 29. carcotasa
  Reply

  degeaba sunt date publicitatii declaratii sedpre un anumit gabi. Daca in rechizitoriu nu mai apare numele lui victor ponta, nu o sa se mai intample nimic. Din pacate………

 30. Razvy
  Reply

  MINCIUNI !
  Inainte de alegeri , e si normal sa se incerce orice ca sa fie alesa marioneta aia .
  Daca nu votati Ponta pe cine votati ? Va-ti intrebat ?

 31. bogdan
  Reply

  iti place sa stai mult timp pe net? vrei sa faci si bani in acelasi timp? pentru detalii trimite ‘info’ la adresa de mail [email protected]

 32. adam
  Reply

  Oferte de lucru pentru toti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time , sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

 33. horiacloscasicrisan
  Reply

  Sictir basistilor.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, stare urgenta, barbat batut, ancheta, politist bataus, video, politia capitalei București. Un bărbat care ar fi refuzat să se legitimeze, bătut de un polițist! Video


darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”