Mondo News

Inedit! Un suspect stă în arest preventiv de 26 de zile! Ce așteaptă polițiștii să facă suspectul

, 11 Februarie 2018 15:33
Scris de: Vlad Economu
Inedit! Un suspect stă în arest preventiv de 26 de zile! Ce așteaptă polițiștii să facă suspectul

Un bărbat a fost arestat, în Anglia, sub suspiciunea de trafic de cocaină, drog pe care îl ascunde în corp. Suspectul stă în arestul poliției de 26 de zile. Numele lui este Lamarr Chambers și are 24 de ani. Tânărul a fost arestat de poliția din Essex pe dată de 17 ianuarie, informează Dailymail.co.uk. De atunci și până acum, suspectul a stabilit un nou record.

El a petrecut un număr record de zile în arest. În continuare, poliția așteaptă că Lamarr Chambers să meargă la toaletă și să facă treaba mare. Aceștia cred că bărbatul a înghițit cocaină pe care urma să o transporte ilegal.

Cu toate că își pune viața în pericol, suspectul nu se duce la toaletă. Are 26 de zile de când nu a eliminat fecale din organism. Există riscul să între în șoc toxic, dar pare să nu îi pese. Dacă va merge la toaletă și va elimina droguri, suspiciunea poliției se adeverește.

Citește și: S-A JUCAT 30 DE MINUTE LA MOBIL STÂND PE TOALETĂ ȘI A AJUNS DE URGENȚĂ PE MASA DE OPERAȚIE

Lamarr Chambers va fi arestat pentru trafic de droguri clasa A, adică cocaină. Poliția susține că un medic îl consulta zilnic pe suspect pentru a îi verifică starea de sănătate. Medicii susțin că, dacă se va mai abține mult, există riscul că intestinele pline să explodeze în el.

Dacă se va întâmpla asta, Lamarr Chambers poate muri. Suspectul crede că poliția nu îl va mai reține mult timp. Dar autoritățile îl contrazic și au emis un comunicat în presă în care susțin că au dreptul de a îl reține până când Lamarr Chambers elimină drogurile din organism.

Pentru a nu merge la toaletă, suspectul refuză să mănânce. Cu toate astea, înfometarea nu îi garantează că nu va face treaba mare. Acesta va elimina substanțe și bacterii din organism pe care intestinul le crează zilnic și apoi le împinge spre eliminare.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

video, jucator, liga I, videochat, masaj, barbatie, alt barbat Video șocant! Unul dintre jucătorii de viitor ai României filmat gol pușcă în timp ce un amic îi freca bărbăția


mircea badea, antena 3, daune morale, florin toma, decizie definitivă Mircea Badea și Antena 3 sunt buni de plată! Sentința este definitivă


cristi borcea, interviu, dinamo, club blestemat, revenire, condiții Cristi Borcea s-a convins: Dinamo este un club blestemat! Condiția pentru a reveni în “Groapă”


gigi becali, loc de munca, lacatus mecanic, paznic, baneasa Ce loc de muncă avea Gigi Becali înainte de Revoluţie! Situația era cu totul alta pentru latifundiar