Mondo News

India: Un angajat al bursei Coinsecure a furat monede Bitcoin în valoare de 3,3 milioane de dolari

, 15 Aprilie 2018 12:25
Scris de: Vlad Economu
India: Un angajat al bursei Coinsecure a furat monede Bitcoin în valoare de 3,3 milioane de dolari

Bursa de tranzacționare Coinsecure din India a anunțat că 438, 318 de monede Bitcoin în valoare de 3,3 milioane de dolari au fost furate de către un angajat al companiei.

Potrivit unei declarații de pe site-ul companiei, fondurile au fost pierdute ca urmare a expunerii cheilor private, codului criptografic care le deblochează și mutarea activelor bazate pe Blockchain, de către directorul companiei de securitate Dr. Amitabh Saxena, în încercarea de a distribui Bitcoin aur (BTG) către clienți.

Într-un FIR (primul raport de informare) făcut împreună cu unitatea de criminalitate informatică din New Delhi, compania spune: “Am bănuit că ne indică o pistă falsă pentru a ne distrage atenția și că ar putea juca un rol în acest incident”.

Citește și: GOOGLE INTERZICE EXTENSIILE DE MINARE CRYPTO DIN MAGAZINUL CHROME

CEO al Coinsecure, Mohit Kalra, a declarat pentru Coindesk că furtul a avut loc fără știința companiei, adăugând că “sistemul nostru de CSO a fost compromis”.

Procedurile pe care le-a urmat au fost menite “să nu facă niciodată tranzacția online pentru a nu atrage atenția”, a afirmat el. Compania a solicitat, de asemenea, unității de criminalitate informatică să anuleze pașaportul lui Saxena pentru ca acesta să nu poată părăsi India.

Coinsecure a cerut clienților săi să ajute compania în eforturile sale de recuperare a fondurilor pierdute. Kalra a mai declarat pentru sursa citată că acest lucru este catalogat ca un “eveniment nefericit”.

El a concluzionat: “Lucrăm zi și noapte pentru a rezolva acest lucru. Ar putea dura ceva timp pentru a recupera fondurile pierdute, dar clienții noștri vor fi despăgubiți din fondurile companiei noastre și ne vom relansa mult mai puternic”.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ofiter spp, palatul cotroceni, ipoteza, bantuit Un ofițer SPP face o mărturie halucinantă: Palatul Cotroceni este bântuit!


horoscop 18 septembrie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 septembrie 2018. Taurii sunt impasibili la orice, iar Leii nu trebuie să ia totul atât de personal


gina pistol, antena 1, inlocuire, motiv, asia express, liviu varciu, catalin stefanescu De ce a fost dată afară Gina Pistol de la Antena 1. Cine o va înlocui la Asia Express


beatles, destrabalare, masturbare, paul mccartney, john lennon, orgii Paul McCartney dă cărțile pe față. Cum se destrăbălau membrii trupei Beatles când nu îi vedea nimeni!