Mondo News

India: Un angajat al bursei Coinsecure a furat monede Bitcoin în valoare de 3,3 milioane de dolari

, 15 Aprilie 2018 12:25
Scris de: Vlad Economu
India: Un angajat al bursei Coinsecure a furat monede Bitcoin în valoare de 3,3 milioane de dolari

Bursa de tranzacționare Coinsecure din India a anunțat că 438, 318 de monede Bitcoin în valoare de 3,3 milioane de dolari au fost furate de către un angajat al companiei.

Potrivit unei declarații de pe site-ul companiei, fondurile au fost pierdute ca urmare a expunerii cheilor private, codului criptografic care le deblochează și mutarea activelor bazate pe Blockchain, de către directorul companiei de securitate Dr. Amitabh Saxena, în încercarea de a distribui Bitcoin aur (BTG) către clienți.

Într-un FIR (primul raport de informare) făcut împreună cu unitatea de criminalitate informatică din New Delhi, compania spune: “Am bănuit că ne indică o pistă falsă pentru a ne distrage atenția și că ar putea juca un rol în acest incident”.

Citește și: GOOGLE INTERZICE EXTENSIILE DE MINARE CRYPTO DIN MAGAZINUL CHROME

CEO al Coinsecure, Mohit Kalra, a declarat pentru Coindesk că furtul a avut loc fără știința companiei, adăugând că “sistemul nostru de CSO a fost compromis”.

Procedurile pe care le-a urmat au fost menite “să nu facă niciodată tranzacția online pentru a nu atrage atenția”, a afirmat el. Compania a solicitat, de asemenea, unității de criminalitate informatică să anuleze pașaportul lui Saxena pentru ca acesta să nu poată părăsi India.

Coinsecure a cerut clienților săi să ajute compania în eforturile sale de recuperare a fondurilor pierdute. Kalra a mai declarat pentru sursa citată că acest lucru este catalogat ca un “eveniment nefericit”.

El a concluzionat: “Lucrăm zi și noapte pentru a rezolva acest lucru. Ar putea dura ceva timp pentru a recupera fondurile pierdute, dar clienții noștri vor fi despăgubiți din fondurile companiei noastre și ne vom relansa mult mai puternic”.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tatal nostru, rugaciune, modificare text, sfantul scaun Textul rugăciunii „Tatăl Nostru” va fi modificat? Aceasta va fi o decizie fără precedent


horoscop 16 noiembrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 noiembrie 2018. Racii pornesc pe un drum nou, iar Vărsătorii au ajuns într-un impas


nostradamus, profetii, anul 2019, planeta, Profețiile lui Nostradamus pentru următorii ani sunt înfricoșătoare: În 2019, toată Planeta va trece printr-o schimbare majoră


scandal, operatii estetice, codin maticiuc, margherita, viorica, clejani Scandal monstru între Codin Maticiuc și femeile de la Clejani, Margherita și Viorica