Mondo News

Incredibil! Are 65 de ani și a născut 4 copii! Câți copii are în total

Vineri, 12 Ianuarie 2018 21:33
Scris de: Vlad Economu
Incredibil! Are 65 de ani și a născut 4 copii! Câți copii are în total

Annegret Raunigk (foto stânga) a devenit mama la vârsta de 65 de ani. Nemțoaica nu a adus pe lume un singur copil, ci patru, devenind cea mai în vârstă femeie din lume care a născut patru bebeluși.

Annegret, de meserie profesoară, ieșită acum la pensie, și-a adus copiii pe lume la doar 6 luni și jumătate de sarcină. Femeia mai avea acasă încă 13 copii, făcuți cu cinci tați diferiți. Micuții au fost aduși pe lume prin cezariană și, cu toate că aveau cu mult sub greutatea normală pentru nou născuți, doctorii au decis că sunt suficient de puternici să vină pe lume.

Cadrele medicale care au supravegheat cazul au fost foarte îngrijorate pentru sănătatea micuților, cu atât mai mult cu cât unul dintre ei, Bence, cântărea doar 650 de grame. Pentru a se dezvolta în continuare bebelușii au fost ținuți în incubator în prima săptămâna după ce au venit pe lume.

Existau riscuri foarte mari că micuții să se aleagă cu sechele pe viață, cu probleme la plămâni, intestine, ochi sau creier. Profesorul Christoph Buhrer a confirmat că la ieșirea din spital bebelușii erau perfect sănătoși: „Totul a decurs bine, s-au dezvoltat minunat într-o perioada foarte scurtă de timp. Copilașii au fost născuți prin cezariană, dar acum toți patru sunt la fel de puternici și de grei la fel cum ar fi fost dacă s-ar fi născut natural”.

Neeta, Bence, Fjohn și Dries au întâmpinat multe probleme și au fost nevoiți să lupte pentru viața lor în primele zile și săptămâni după naștere. Dries a avut nevoie de operație după ce a acumulat lichid în creier, iar Neeta a avut și ea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru repararea unei găuri pe care o avea în intestin de la naștere. Annegret este acum mama a 17 copii, dintre care cel mai mare are 44 de ani. Mai mult decât atât, femeia e și bunica de 7 ori.

Sursa traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!


horoscop 22 iulie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 iulie 2018. Taurii sunt apăsați de o vină, iar norocul planează deasupra casei Balanțelor