Mondo News

Încă un divorț zguduie showbizul autohton la începutul lui 2018

Joi, 04 Ianuarie 2018 12:21
Scris de: Vlad Economu
Încă un divorț zguduie showbizul autohton la începutul lui 2018

Încă un divorț zguduie showbizul autohton la începutul lui 2018!  Unul dintre cele mai cunoscut cupluri din showbiz-ul românesc este în pragul divorţului şi nimic nu mai poate salva situaţia.

 Este vorba despre Kamara şi soţia lui, Oana, care se pare că sunt în pragul divorţului, informează presa tabloidă. Surse apropiate de cuplu susţin că cei doi au decis să meargă pe căi separate şi să se despartă, deşi au împreună un copil. Motivele ar fi destul de multe. Se pare că cea care a fost cea mai hotărâtă să facă primul pas în despărţirea lor a fost Oana.

Citește și:  ÎNCĂ UN DIVORȚ TULBURĂ FINALUL ANULUI! ȘI TERAPIA POST DESPĂRȚIRE: SILICOANE!

Cei doi artişti au viziuni asupra viitorului lor total diferite, iar asta a dus numai la certuri. Cu toate acestea, se pare că el regretă că s-a ajuns la acest impas. Contactat de cancan.ro, Kamara nu a vrut să comenteze nimic şi a zis că preferă să păstreze tăcerea, cu privire la această situaţie dificilă în care se află.

Oana şi Kamara sunt părinţii unui băieţel superb, iar în urmă cu doi ani bruneta a debutat şi ea în industria muzicii, Alături de Alessia, Oana formează trupa Kimale. Dupa o relatie de doar cinci luni, Kamara s-a decis să se însoare. Evenimentul a avut loc în mare secret, la Focşani, în 2012. Puţini ştiu că Oana şi Kamara s-au cunoscut pe internet.

Sursa foto: jurnalul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

palarie, indiana jones, licitatie, suma uriasa, Pălăria lui Indiana Jones, adjudecată la licitație pentru o sumă incredibilă


klaus iohannis, bautura preferata, bere, carmen iohannis Care este băutura preferată a președintelui Iohannis! Soția sa l-a dat de gol


model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!