Mondo News

Ilfov. Trei bărbați au fost împușcați la Voluntari!

, 09 Iunie 2019 16:24
Scris de: Vlad Economu
Ilfov. Trei bărbați au fost împușcați la Voluntari!

Un nou incident în care a fost folosită o armă s-a produs sâmbătă noapte în județul Ilfov unde, pe fondul unui conflict mai vechi și al consumului de alcool, un bărbat a tras asupra unui grup de persoane cu un pistol airsoft, după o discuție aprinsă în fața casei agresorului. Trei persoane au ajuns la spital.

Pe fondul unui conflict mai vechi, dar și al consumului de alcool, un bărbat a tras, sâmbătă noapte, asupra unui grup de persoane în urma unei discuții aprinse purtate în fața casei agresorului, unde se afla cu tatăl și fratele său.

Trei persoane au fost rănite ușor,acestea ele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în orașul Voluntari, din județul Ilfov, unde primar este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, cel care și-a anunțat candidatura la prezidențiale.

Agresorul a fost audiat, dar nu au fost luate măsuri preventive pe numele acestuia. În prezent, procurorii cercetează toate persoanele implicate, fiind deschis dosar penal pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, informează Poliția Ilfov.

Un incident de acest fel s-a produs tot sâmbătă noapte, în Sectorul 2 al Capitalei, când un bărbat a fost reținut după ce a împușcat o persoană cu o armă airsoft. Agresorul a fost imobilizat de un trecător până la sosirea echipajelor de poliție. (DETALII AICI)

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 septembrie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 septembrie 2019. Peștii au nevoie de un mentor, iar Scorpionii schimbă macazul


mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video