Mondo News

Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto! Portarul a fost operat de urgență

Miercuri, 01 Mai 2019 19:59
Scris de: Vlad Economu
Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto! Portarul a fost operat de urgență

Iker Casillas, 37 de ani, a suferit un infarct la antrenamentul de miercuri al echipei FC Porto, scrie presa portugheză. Goalkeeper-ul a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, însă acum este stabil și conștient.

Iker Casillas va rămâne internat în perioada următoare pentru a fi sub atenta supraveghere a medicilor. Mesaje de susţinere de la fostele sale echipe, coechipieri şi personalităţi ale sportului au invadat reţelele de socializare, Real Madrid exprimându-şi speranţa de a-l vedea pe “eternul său căpitan recuperându-se cât mai repede posibil”.

Iker Casillas, cu 167 de prezențe în naționala Spaniei, joacă la FC Porto din 2015, după ce la Real Madrid a apărat în 725 de partide oficiale.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție


grupare skimming, rechinu, claudiu martin florian, Fratele interlopului “Rechinul”, arestat de FBI. Suma uriașă bani pe care a câștigat-o din clonarea cardurilor