Mondo News

Idilă la Exatlon! O „Faimoasă” s-a îndrăgostit de un „Războinic”

Marti, 10 Aprilie 2018 15:37
Scris de: Vlad Economu
Idilă la Exatlon! O „Faimoasă” s-a îndrăgostit de un „Războinic”

O idilă se înfiripă la Exatlon! Geanina, fostă participantă la emisiunea „Bravo, ai stil”, actualmente concurentă în Republica Dominicană în reality showul „Exatlon” de la Kanal D, s-a îndrăgostit de Ştefan, concurent la „Războinici”, în echipa rivală.

Concurenţii de la „Exatlon” au avut parte de o mega petrecere de Paşte, unde s-au distrat pe cinste, au mâncat, au făcut karaoke şi au dansat ore întregi. Colegii Geaninei Stană, cea mai nouă membră din echipa „Faimoşilor”, au lăsat să se înţeleagă că ea ar avea sentimente puternice pentru frumuşelul Ştefan Floroaică de la „Războinici”.

Ei chiar au stat împreună unul lângă altul în seara în care au făcut karaoke, ea purtând o rochie extrem de sexy şi provocatoare care nu l-a lăsat indiferent pe „războinicul” Ştefan.

Au şi dansat împreună, dar regulile concursului sunt stricte şi producătorii nu-i lasă pe cei  să petreacă mult timp împreună, deoarece sunt din tabere opuse. Mai mult, colegii Geaninei fac glume pe seama colegei ei îndrăgostită, iar Vladimir Drăghia a întrebat-o în timpul unei probe, când se aflau pe banca de rezervă, dacă vrea să meargă la Ştefan în echipa adversă. Nu ştim exact care este situaţia între cei doi, însă este posibil să avem mari surprize în emisiunile viitoare. 

Sursa foto: captura video


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

2 comentarii

  1. Florin
    Reply

    Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected]

  2. Gya Lee
    Reply

    Cine va fi urmatorul superstar? Drumul spre Hollywood a inceput! Un film senzational si bani multi pentru tine! Avem o dorinta: Hollywood! Povestea de Hollywood care iti aduce bani! Neobisnuit! Faci bani cu cel mai bun subiect de film! Castigi bani acasa la tine! Super-sansa! Solicita acum detalii la adresa de email : [email protected]

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!