Mondo News

Iași. Un bărbat a fost găsit mort în curtea Spitalului de Neurochirurgie

Joi, 19 Septembrie 2019 13:33
Scris de: Vlad Economu
Iași. Un bărbat a fost găsit mort în curtea Spitalului de Neurochirurgie
Un bărbat de 58 de ani a fost găsit mort joi în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iași, la nici 24 de ore de la internare. Polițiștii încearcă să stabilească dacă bărbatul a căzut sau s-a aruncat de la etajul 4, transmite Mediafax.
 
Bărbatul de 58 de ani găsit mort în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iași era internat de mai puțin de 24 de ore și era cunoscut cu probleme psihice. La nivelul Spitalului de Neurochirurgie din Iași a început o anchetă internă.
 
”În această dimineață (joi – n.r.) în jurul orei 5 am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unui spital din municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat și au identificat cadavrul bărbatului de 58 de ani. Se fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii uciderii din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.
 
Potrivit unor surse locale, bărbatul se internase în cursul zilei de miercuri și era la un salon de la etajul patru. Acesta era cunoscut cu probleme psihice, dar și neurologice. Anchetatorii urmează să stabilească dacă s-a aruncat sau a căzut.
 
Sursa foto: gandul

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție


grupare skimming, rechinu, claudiu martin florian, Fratele interlopului “Rechinul”, arestat de FBI. Suma uriașă bani pe care a câștigat-o din clonarea cardurilor