Mondo News

Iași: Motivul incredibil pentru care un tânăr a fost înjunghiat într-un autobuz

Luni, 05 Februarie 2018 10:58
Scris de: Vlad Economu
Iași: Motivul incredibil pentru care un tânăr a fost înjunghiat într-un autobuz

Un tânăr a fost înjunghiat, duminică seară, într-un autobuz, în zona stației Petru Poni din Iași. Bărbatul care l-a atacat s-a enervat pentru că tânărul mânca semințe, notează mediafax.

Șoferul autobuzului a blocat ușile de acces și a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. ”Suspectul în vârstă de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosire ilegale de obiecte periculoase.

Conflictul între cei doi ar fi pornit de la faptul că victima scuipă coji de semințe în autobuzul respectiv, iar suspectul ar fi scos un fel de briceag, ce era atașat la setul sau de chei, și l-ar fi înțepat pe tânăr. Urmează să vedem ce leziuni a suferit victima și, în funcție de acestea, se vor dispune măsurile legale”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vijiac.

Adolescentul de 16 ani a fost transportat la Spitalul de Pediatrie “Sfânta Maria”, din Iași, iar starea lui este stabilă.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard