Mondo News

Iarna nu se dă bătută! Cod galben de ninsori și vânt în jumătate de țară

Luni, 19 Martie 2018 14:18
Scris de: Vlad Economu
Iarna nu se dă bătută! Cod galben de ninsori și vânt în jumătate de țară

Iarna nu se dă bătută! Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni la prânz, o avertizare de tip cod galben de ninsori și vânt, valabilă de astăzi, începând cu ora 18:00, până marți, 20 martie, ora 15:00.

Fenomenele vizate sunt precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, strat de zăpadă local consistent, polei, intensificări ale vântului.

“În Banat, cea mai mare parte a Olteniei, precum și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali începând din seara zilei de luni până în dimineață zilei de marți, temporar vor fi mai ales ninsori moderate cantitativ și se va depune strat de zăpadă, local mai consistent”, transmite ANM.

În sudul Olteniei se va forma polei. În Muntenia, în special seara și în prima parte a nopții de luni spre marți, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și local se va semnala polei. Apoi vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă în general de 10 – 15 cm.

În Dobrogea se vor înregistra ploaie, lapoviță și ninsoare, izolat însemnate cantitativ, în jur de 15 – 20 l/mp. De asemenea, se va forma polei. Vântul va avea intensificări, cu viteze de 50 – 55 km/ora, mai mari în zona montană înaltă, dar și pe litoral pe parcursul zilei de marți, unde vor atinge 65 km/h, potrivit meteorologilor.

Sursă foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!