Mondo News

I-a sărit muștarul! Cum l-a convins Ilie Năstase pe Cătălin Cazacu s-o lase în pace pe Brigitte Sfăt

Joi, 12 Iulie 2018 15:39
Scris de: Vlad Economu
I-a sărit muștarul! Cum l-a convins Ilie Năstase pe Cătălin Cazacu s-o lase în pace pe Brigitte Sfăt

Ilie Năstase a demonstrat că ştie să joace dur, atunci când jocul o impune, şi o poate face şi în afara terenului de tenis. După ce nevasta i-a mărturisit că l-a înşelat, Ilie Năstase şi-a analizat pe toate părţile posibilităţile de a o face pe brunetă să renunţe la amant şi a concluzionat că cel mai bine îşi confruntă rivalul.

În cercul lor de prieteni au apărut informaţii, potrivit cărora Ilie Năstase ar fi luat foc când a aflat cu cine este “tradus” şi nu a stat prea mult prea gânduri până când şi-a confruntat rivalul. El a mers glonţ că-i ceară socoteală lui Cătălin Cazacu. Cum discuţiile dintre cei doi nu au fost deloc prieteneşti, cel care a ieşit șifonat şi cu coada între picioare a fost motociclistul, care ar fi cedat după o serie de ameninţări.

Citește și: CĂTĂLIN CAZACU SCHIMBĂ IUBITELE CA PE ȘOSETE! SPORTIVUL LE-A ÎNȘELAT PE ANA ROMAN ȘI CREAM CU O ȘTIRISTĂ

“Ilie nu a stat cu mâinile în sân. A fost turbat de furie şi a vrut imediat să tranşeze lucrurile bărbăteşte. I-a adresat o serie de cuvinte jignitoare lui Cătălin, ba chiar l-a ameninţat că îi va pune beţe în roate în afacerile pe care le derulează la Timişoara. Discuţia şi-a atins scopul, iar Cătălin a renunţat. Nu se ştie dacă s-a speriat sau nu cu adevărat ori şi-a spus că are de unde să aleagă”, a mărturisit o sursă din anturajul fostului concurent “Exatlon” pentru Click!.

Brigitte a confirmat că a format pentru scurt timp un cuplu Cătălin Cazacu, pentru care nu a mai fost într-un final dispusă să-şi părăsească soţul. Bruneta a povestit că s-a decis să-şi repare căsnicia după ce firma de detectivi particulari angajată de ea i-a arătat dovezi, potrivit cărora şi Cătălin Cazacu o înşela cu Ana Roman.

Sursa text și foto: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!