Mondo News

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2018. Peștii pot lua o hotărâre păguboasă, iar Taurii își schimbă radical opiniile

Sambata, 07 Aprilie 2018 16:54
Scris de: Vlad Economu
Horoscopul zilei de 8 aprilie 2018. Peștii pot lua o hotărâre păguboasă, iar Taurii își schimbă radical opiniile

Horoscopul zilei de duminică, 8 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii își schimbă radical opiniile

Horoscop 8 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Zilele acestea se pare că va trebui să socializezi cu multă lume, atât în mediul profesional în care activezi, cât și în cel familial. Indiferent de provocările care te solicită ai încredere că le vei depăși cu bine. Posibil că cele din segmentul domestic să fie ceva mai accentuate, pentru că traversezi o perioadă de răscoliri vizavi de relațiile cu membrii familiei și rudele neamului în care te-ai născut. Figurile autoritare din preajma ta îți vor aprecia eforturile și prezența.

Horoscop 8 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

În acest weekend este posibil să-ți modifici unele păreri, construite cu grijă în ultimii ani, vizavi de persoanele din anturajul apropiat. Dezbaterile pe temele filozofice sau pe temele banalului cotidian sunt frecvente și unele destul de solicitante. De aceea ar fi înțelept să eviți a accepta întâlniri cu persoanele pe care le simți prea incisive. Înfrumusețează-ți sufletul cu lecturi deosebite, vizionează un film bun sau vizitează o galerie de artă.

Horoscop 8 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

La finalul acestei săptămâni se pare că te preocupă în mod special bugetul și bunurile pe care le împarți cu ceilalți, în mod special cu partenerul de viață, rudele sau colegii din segmentul profesional. Este rost de cheltuieli suplimentare, fie pe taxe și impozite restante, fie pe mofturile celor dragi. Temerile vizavi de veniturile tale fluctuante sunt nefondate, deoarece, dacă ești atent, vei observa că la momentul potrivit apar și resursele necesare.

Leii sunt extrem de harnici

Horoscop 8 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Multe fluctuații se întrezăresc la finalul acestei săptămâni în segmentul partenerial. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre cei din cadrul locului de muncă este greu să ajungi la un consens cu fiecare dintre ei. Cel mai bine ar fi să păstrezi o anumită distanță, mai ales afectivă și să privești la evenimentele, discuțiile care se derulează în preajma ta. Dacă ești nevoit să iei decizii sau să dai explicații, gândește-te bine înainte și apoi treci la acțiune.

Horoscop 8 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Zilele acestea ești harnic, dornic să rezolvi treburile profesionale sau personale restante din ultimele patru săptămâni, în pofida faptului că organismul tău are nevoie de odihnă prelungită. Selectează-ți prioritățile și evită risipa de energie vitală în acțiuni care pot fi amânate sau rezolvate de altcineva. Se pot accentua neplăceri ale sistemului osos, de aceea ia în serios semnalele trupului și relaxează-te.

Horoscop 8 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Activitățile desfășurate împreună cu persoana iubită și prietenii apropiați predomină la finalul acestei săptămâni. Cu toate că, spiritele se pot inflma ușor de la banalități, dacă ai să fii ceva mai îngăduitor cu ceilalți, totul va fi minunat pentru toată lumea. Este timpul să-ți revizuiești așteptările în materie de amor și afecțiune, așa încât lasă-te purtat de evenimente și învață din ele câte ceva. Veselia este la cote mari.

Săgetătorii au parte de tot felul de cheltuieli

Horoscop 8 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

În acest weekend, treburile gospodărești și relaționarea cu membrii familiei sunt accentuate. Pentru că tu vrei să ieși în lume, alături de prieteni sau persoanele influențe de la serviciu, cei dragi se pot necăji profund. Fii prudent și direcționează mai multă atenție și efort acasă, înspre membrii familiei. Reputația socială, funcția de conducere, aprecierile șefilor sau colegilor de muncă sunt trecătoare, dar familia rămâne în permanență alături de tine.

Horoscop 8 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Oscilezi mult în decizii și acțiuni la sfârșitul acestei săptămâni. Se pare că, datorită unor cunoștințe, prieteni care se află în străinătate sau care au revenit de curând de pe alte meleaguri, tinzi să te îndepărtezi de cei dragi, de familie și să adopți din filozofia, vorbele, gesturile acestora. Gândirea îți este confuză, agitată și cu greu o poți disciplina. De aceea, ferește-te de a trage concluzii ferme și de a lua de bun tot ce îți spun alții.

Horoscop 8 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Apar cheltuieli de tot soiul în acest weekend, dar și veniturile îți sporesc în urma eforturilor depuse la serviciu. De asemenea, informațiile privitoare la modificarea condițiilor de lucru, poate chiar și a salarizării tale sunt frecvente și de luat în seamă. Este adevărat că primești susținere materială serioasă din partea rudelor, partenerului de viață sau a unor colaborări, dar acestea sunt fluctuante și vor dipărea curând. Totuși, mâna divină se întinde spre tine la momentul potrivit.

Peștii pot lua o hotărâre păguboasă

Horoscop 8 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Acest weekend marchează începutul unei etape deosebite, în sensul că vei avea forță necesară, discernământ și ocazii minunate de a-ți îmbunătăți relațiile cu ceilalți. Pe de o parte vei opera acele schimbări necesare în structura ta interioară, care vor duce la manifestări exterioare adaptate momentului și situațiilor în care ești implicat sau vrei să te implici. Iar pe de altă parte vor veni către ține numai acei semeni care rezonează cu noul tu.

Horoscop 8 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este bine să-ți planifici activități ușoare, dar mai ales orientează-ți eforturile spre a-ți îngriji sănătatea. Chiar dacă primești invitații de a te alătura celor dragi în discuții, excursii, mese festive, răspunde politicos, explicând că simți nevoia de a fi singur și de a te odihni departe de forfota cotidiană. Astfel și unii apropiați îți pot urma exemplul, îngrijindu-se de treburile lor. Rezervă-ți suficient timp, răbdare și spațiu pentru refacerea forțelor vitale.

Horoscop 8 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Weekend-ul îți aduce activități diverse alături de prieteni sau de persoanele din anturajul profesional. Pentru că este posibil să cheltuiești o sumă de bani consistentă pentru toate acestea, reacțiile tale pot fi imprevizibile și greu de controlat. De aceea ar fi bine să te gândești bine înainte de a accepta propunerile celorlalți. Dorința de distracții și aventuri este mare, însă păguboasă dacă ii dai curs. Ține cont de sfaturile celor dragi!

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 martie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscopul zilei Horoscop 22 martie 2019. Berbecii fac compromisuri, iar Capricornii sunt captivați de necunoscut


bolitin vale, bataie, bate, impuscaturi, clanuri rromi, video Bolintin Vale. Bătaie cu bâte, topoare şi împuşcături! Video


nicu maharu a murit, deces, cancer, a murit nicu maharu, interlop, deces nici maharu Nicu Maharu a murit! Mesajul transmis de fiul cunoscutului interlop


andreea balan, operatie, hematoame, probleme medicale Andreea Bălan, operată de urgență la câteva zile după naștere. Artista s-a trezit într-o baltă de sânge