Mondo News

Horoscop 9 ianuarie 2018. Cumpărături, solicitare profesională și relaxare cu familia

Luni, 08 Ianuarie 2018 21:34
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 9 ianuarie 2018. Cumpărături, solicitare profesională și relaxare cu familia

Horoscopul zilei de marți, 9 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii vor să-și petreacă mai mult timp în familie

Horoscop 9 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi ai șanse minunate de a gestiona relațiile parteneriale în beneficiul tău. Posibil să respingi propunerile sau opiniile celorlalți, fapt care poate angrena neplăceri serioase pe termen lung. Fii prudent și înțelegător cu toată lumea. Ai farmec în vorbe, emani o energie aparte și mulți vor dori să-ți fie în preajmă. Bucură-te de tot ce ți se întâmplă!

Horoscop 9 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se conturează multe activități mai ales la serviciu. Ar fi bine să rezolvi prioritățile și să nu te implici din propria inițiativa în treburile altora. Sănătatea este vulnerabilă, dar cumva din umbră primești susținere bună. Poți afla un remediu favorabil unei afecțiuni vechi sau poți discuta cu un specialist în sănătate despre îmbunătățirea stării tale generale.

Horoscop 9 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai dori să petreci mai mult timp cu persoana iubită sau copiii. Se pare că cei dragi au cu totul alt program sau altă stare de spirit și nu-ți pot răspunde pe măsura așteptărilor tale. Fii înțelegător cu ceilalți și adpateaza-te nevoilor sau doleanțelor lor. Îndreaptă-ți atenția și eforturile spre activități de tipul hobby sau întâlnește-te cu prietenii.

Pentru Fecioare este o zi favorabilă cumpărăturilor

Horoscop 9 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Treburile gospodărești și rezolvarea doleanțelor membrilor familiei reprezintă temele importante ale acestei zile. Alcătuiește-ți un program al priorităților, deoarece este posibil să fii solicitat și în segmentul profesional. Un șef îți va trasa sarcini de lucru urgențe și nu vei avea cum să-l refuzi. Seara aduce liniște și voie bună acasă, alături de cei dragi.

Horoscop 9 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Debutul săptămânii îți oferă multe drumuri pe distanțe scurte, fie pentru a vizita rude și prieteni, fie pentru a rezolva diverse chestiuni personale și profesionale. Comunicarea este importantă, astfel că toată lumea va fi atentă la ceea ce transmiți verbal sau nonverbal. Schimbul de informații este benefic. Reține cele aflate și gândește-te la ce îți folosesc.

Horoscop 9 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o zi favorabilă cumpărăturilor, dar și pentru a achita facturi și taxe restante. Pe de o parte este posibil să primești salariul sau o primă. Însă, pe de altă parte, o rudă apropiată, partenerul de viață sau un coleg de serviciu te pot sprijini financiar exact cum ai nevoie în perioada pe care o traversăm. Fii chibzuit și cheltuiește strictul necesar.

Săgetătorii sunt căutați de prieteni

Horoscop 9 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ocupă-te numai de tine și de treburile tale personale. Ai șanse să-ți alcatuiesti planuri de viitor, să-ți îmbunătățești relațiile, înfățișarea și chiar programul de viață. Te poți inspira din experiențele altora sau poți ascultă sfaturile și îndemnurile celor dragi. Fii deschis la schimbare, pentru că o astfel de atitudine va antrena în viața ta situații benefice.

Horoscop 9 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ți-ar prinde bine ceva mai multă odihnă, discreție și dialog interior. Sunt momente favorabile pentru a te ocupă de sănătate, a găsi variante naturiste de îmbunătățirea a stării tale generale și a discuta cu specialiști în sănătate. Plimbările în aer liber, dieta potrivită și somnul sunt alte remedii utile în perioada pe care o traversăm.

Horoscop 9 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ești căutat de prieteni, dar și cei dragi vor dori compania ta. Unii își vor oferi sprijinul în proiectele tale profesionale, iar alții îți vor propune reuniuni amuzante, specifice sezonului rece. Analizează fiecare sugestie și nu te grăbi în luarea deciziilor. O ieșire în oraș, o vizită la cineva apropiat sau vizionarea unui spectacol de teatru te liniștesc mult.

Capricornii sunt solicitați profesional

Horoscop 9 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ești solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi sau de către alți reprezentanți oficiali. Este bine să te concentrezi pe ceea ce ai de rezolvat și, la nevoie, poți cere sprijinul colegilor de lucru. Sunt șanse bune de obține o promovare, bani în plus la salariu sau măcar aprecierile tuturor. Fii modest și ocupă-te serios în continuare de îndatoririle tale.

Horoscop 9 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Temele filozofice și spirituale reprezintă atracția zilei pentru ține. Dorința de rafinare sufletească este mare și ușor de satisfăcut. Lecturarea cărților deosebite, vizionarea unui film de top, a unui spectacol de teatru, vizitarea unor târguri de sezon sau a unei expoziții de artă îți aduc informații noi și de mare folos. Antrenează-i și pe cei dragi în astfel de activități.

Horoscop 9 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Zi importantă la capitolul financiar, pentru că ai șanse bune de a achita facturi sau servicii de care doreșți să beneficiezi. Ai dori să cheltuiești ceva bani numai pentru nevoile sau mofturile tale, dar se pare că bugetul disponibil nu îți permite. Controlează-ți stările de spirit și folosește atât cât ai deocamdată. Partenerul de viață sau colaboratorii te pot spijini material.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video


cristiano ronaldo, provocare, lionel messi, transfer, italia Cristiano Ronaldo îi aruncă mănușa lui Lionel Messi: Să facă la fel ca mine! Îl aștept


ed sheeran, stars wars, rol, cantaret britanic Ed Sheeran va juca în viitorul film din saga “Star Wars”


horoscop 10 decembrie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 10 decembrie 2018. Gemenii își ating scopul, iar Balanțele se implică într-un proiect