Mondo News

Horoscop 8 ianuarie 2019. Săgetătorii fac drumuri scurte, iar stările interioare ale Peștilor fluctuează

Luni, 07 Ianuarie 2019 22:49
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 8 ianuarie 2019. Săgetătorii fac drumuri scurte, iar stările interioare ale Peștilor fluctuează

Horoscopul zilei de marți, 8 ianuarie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

 Taurii sunt preocupaţi de carieră şi imaginea în societate

Horoscop 8 ianuarie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă ai ceva drumuri de făcut, astăzi este o zi propice. Te poţi gândi şi la studii pe termen scurt. Însă trebuie să iei hotărâri de unul singur, deoarece ceilalţi au treburile lor. Prietenii, chiar dacă vor să-ţi dea o mână de ajutor, nu reuşesc. Bazează-te doar pe forţele tale şi vei reuşi să iei deciziile corecte. Comunicarea este excelent susţinută de astre şi ar trebui să spui tot ce ai pe suflet.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astăzi te preocupă în mod special, cariera şi imaginea ta în societate. Este foarte adevărat că astrele parcă îţi trimit doar săgeţi, dar să ştii că o fac doar din iubire. Poţi fi pus în situaţia de a-ţi apăra statutul social, ceea ce nu va fi uşor. Talentul tău înnăscut de a te apropia de semeni, te va ajuta mult. Cadourile sau recompensele băneşti sunt frecvente, ajutându-te să treci mai uşor peste momentele neplăcute.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sufletul tău este pe primul plan astăzi. Inima îţi dă ghes să te plimbi prin locuri frumoase, încărcate de energii deosebite, să citeşti o carte spirituală sau să vizionezi un film bun. Planurile de călătorii îndepărate sunt pe aproape, dar atenţie că pot suferi modificări. Poate o perioadă, în limita posibilităţilor, este bine să te ţii deoparte de tot ce înseamnă călătorii sau studii. Relaţiile parteneriale sunt dinamice, solicitându-te destul de mult.

Racii au probleme legate de moşteniri

Horoscop 8 ianuarie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Chestiunile financiare şi cele legate de moşteniri sunt prioritare astăzi. Situaţia nu este roză în acest sector, de aceea prudenţa şi discernământul trebuie să te însoţească permanent. Pe de altă parte ar trebui să te mai uiţi şi la ce este în jurul tău. Sunt atâtea lucruri frumoase care te înconjoară şi de la care îţi poţi reîncărca bateriile, încât merită din plin să te avânţi în vâltoarea vieţii.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Chiar dacă nu prea îţi convine, relaţiile parteneriale te solicită destul de mult astăzi. Sunt posibile situaţii conflictuale, însă ai suficiente forţe şi talente să rezolvi totul. În aceste momente poţi discuta cu prietenii. Îţi vor oferi sfaturi sau soluţii ingenioase, la care nu te-ai fi gândit vreodată. Relaţiile sentimentale sunt într-un con de umbră, recomandabil fiind să nu te bazezi pe ele.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astăzi te preocupă, în mod special locul de muncă. Este posibil să ai mult de lucru şi să nu fii prea încântat. E adevărat că parcă totul ţi se întâmplă numai ţie, dar cu răbdarea treci marea. Nu se recomandă analize şi consultaţii medicale în această zi. Rezultatele pot fi eronate. Problemele de sănătate îşi fac simţită prezenţa, de aceea menajează-te cât de mult posibil. Prietenii te spijină cu multă artă.

Săgetătorii fac drumuri scurte

Horoscop 8 ianuarie 2019 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Relaţiile sentimentale sau cu copiii sunt cele mai importante astăzi. Cu toate că situaţiile apărute pot fi destul de controversate, poţi fi înşelat foarte uşor. Există ceva ascuns şi neplăcut în aceste zone, fapt pentru care fii foarte atent şi nu lăsa garda jos. Nu este ceea ce pare. Ai vrea tu să te îndrăgostşti sau să petreci, dar nu este momentul. Spre seară o meditaţie într-o biserică sau o plimbare în aer liber, ajută enorm.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Căminul, locul natal sau relaţiile cu părinţii caracterizează întreaga zi. În aceste zone sunt lucruri ce trebuie rezolvate. E adevărat că unele sunt mai puţin plăcute, dar vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Te poţi relaxa la o plimbare în aer liber, lecturând o carte spirituală sau vizitând locuri deosebite. Sufletul tău are nevoie de aceste lucruri.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Astăzi pregăteşte-te de drumuri scurte sau de propuneri de participare la diverse forme de instruire. Se vede că nu ai chef nici de unele nici de altele, dar ştiu astrele către ce te îndrumă. Important este să te adaptezi situaţiei, deoarece vei descoperi şi partea frumoasă a lucrurilor. Primeşti susţinere din partea celorlalți şi, în sfârşit, vei recunoaşte şi tu asta. Personalitatea ta este în continuă transformare.

Stările interioare ale Peștilor fluctuează

Horoscop 8 ianuarie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

După sclipiciul din ultimele zile este momentul să intri într-un con de umbră şi să te ocupi şi de altceva. Chestiunile finciare sau cele legate de moşteniri te preocupă întreaga zi. Parcă astrele se joacă cu tine şi îţi oferă diverse situaţii care mai de care mai interesante. Şi moralitatea este în joc, acum fiind un moment propice să-ţi demonstrezi integritatea. Concentrează-te pe lucruri cinstite şi vei obţine note bune.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astăzi, ori la bal ori la spital. Stările tale sunt atât de diverse, încât într-o singură zi, poţi interpreta roluri diferite complet. Practic poţi oferi celor din jur un spectacol pe cinste. Ce te poate ajuta foarte mult, în continuare, sunt relaţiile sentimentale sau copiii. Dorinţa de aventură şi iubire, îţi acompaniază comportamentul, oferindu-ţi un farmec aparte.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Stările interioare fluctuează foarte mult astăzi. Este posibil să ai senzaţia că toată lumea e împotriva ta. Subiectivismul este la cote înalte. Bine ar fi să te calmezi şi să te retragi din mijlocul celorlalţi. O plimbare în natură sau o meditaţie în tihnă ar ajuta enorm. Sunt doar stări pasagere. Situaţiile ivite la serviciu pot fi depăşite cu discernământ şi răbdare. Aminteste-ti că totul este trecător.

Sursă foto: horoscope


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!