Mondo News

Horoscop 7 februarie 2018. Stare interioară fluctuantă, relații animate și un consult medical

Marti, 06 Februarie 2018 21:23
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 7 februarie 2018. Stare interioară fluctuantă, relații animate și un consult medical

Horoscopul zilei de miercuri, 7 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii trebuie să evite consultațiile medicale

Horoscop 7 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te preocupă aspectele materiale ale traiului cotidian. La prima vedere pot apărea temeri diverse, însă mai întâi analizează atent ce nevoi ai tu, ce nevoi au cei dragi și ce posibilități financiare ai la dispoziție deocamdată. Orientează-te să achiți facturi, taxe, datorii bănești sau, în funcție de situație, colaborează cu instituțiile financiare pentru a află noutăți finaciare sau posibilități de dezvoltare în afaceri.

Horoscop 7 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

În relațiile parteneriale apar schimbări. În cazul relației cu partenerul de viață, acesta va dori că de acum înainte să-ți asumi ceva mai multe responsabilități ale vieții în doi. În relațiile profesionale se vor rediscuta activitățile sau proiectele comune, evidențiindu-se aspectele care funcționează defectuos și ce anume s-a realizat parțial sau deloc. Fii prudent, pentru că spiritele se pot încinge de la banalități.

Horoscop 7 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ți-ai propus să rezolvi multe sarcini de lucru la serviciu, însă elanul lasă de dorit. În prima parte a zilei sunt șanse bune de a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus. Însă după orele amiezii, energia vitală fluctuează. Se recomandă prudență și dozarea eforturilor. La nevoie roagă un coleg de încredere să te ajute. Evită pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, pentru că rezultatele pot fi eronate.

Relații animate cu membrii familiei pentru Lei

Horoscop 7 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Segmentul amoros este sensibil astăzi, astfel că pot apărea, de la teme banale, discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte lungi. Mărul discordiei este reprezentat de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Cei dragi doresc, în taină, să profite cât mai mult de pe urmă veniturilor sau moștenirilor tale. Cum se descurcă peștele în apă, așa ar trebui să procedezi și tu cu ceilalți deocamdată.

Horoscop 7 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Foarte animate sunt relațiile cu membrii familiei. Astăzi ție îți stă în puteri să aplanezi orice disensiune și se readuci linsitea și armonia în casă. Controlează-ți reacțiile, fii răbdător cu ceilalți, pentru că aceștia nu pot ține pasul cu tine nici mental, nici că vitează de reacție fizică. Și tu și ceilalți aveți intenții bune unii față de alții, doar că metodele și mijloacele folosite sunt nepotrivite.

Horoscop 7 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Multă lume dorește să vorbească astăzi cu tine. În prima parte a zilei eșți comunicativ, deschis la nevoile celorlalți, însă probabil că atât energia altora care vine spre tine, cât și eforturile mentale pe care eșți nevoit să le faci pentru a dialoga cu ei, te vor obosi destul demult spre amiază. Pe cât posibil selectează-ți anturajul și vorbește strictul necesar. Seara îți aduce alinare alături de cei dragi.

Săgetătorii au stări interioare fluctuante

Horoscop 7 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Cultivă gândirea pozitivă și mai ales obișnuiește-te să transimiți gânduri bune, atât celor cu care vii în contact, cât și aspectelor materiale cotidiene. Posibil că predominanta zilei să fie segmentul financiar și neplăcerile sale. Totuși, dacă priveșți atent la bugetul disponibil, apoi la nevoile tale reale, apoi la ajutorul material de care beneficiezi din partea altora vei constata că de fapt este în regulă.

Horoscop 7 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este o zi în care poți face multe planuri de viitor. Chiar dacă, la nivel fizic simți o ușoară oboseală, dozându-ți eforturile și orientându-te numai spre nevoile tale reale vei reuși să creionezi direcții personale și profesionale noi și de mare anvergură. Îți vei reaminti de scopurile propuse cu câteva luni în urmă, bine fiind să analizezi punctele slabe și pe cele tari ale realizărilor actuale.

Horoscop 7 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunt posibile stări interioare fluctuante, fapt pentru care îți este greu să socializezi, să te implici în activități diverse sau să depui eforturi fizice mari. Alege-ți treburi ușoare, de rutină și, dacă totuși trebuie să rezolvi ceva care te solicită mult, roagă pe cineva apropiat să te ajute. Rezervă-ți momente pentru relaxare, somn, însă gândește-te și la un plan de acțiuni pentru îmbunătățirea sănătății.

Vărsătorii se descurcă bine indiferent de cerințe

Horoscop 7 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Prietenii te caută astăzi din varii motive. Unii vor dori să-ți povestească ultimele lor isprăvi, alții vor avea nevoie de sfaturi și îndemnuri din partea ta, iar alții pur și simplu vor dori să flecărească cu ține pe teme banale. Oricât de tentant ar fi să-ți etalezi înțelepciunea, este bine să-ți dozezi comentariile la strictul necesar. În subsidiar, multe persoane care roiesc astăzi în preajma ta vor să-ți afle intențiile și planurile.

Horoscop 7 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vei fi nevoit să rezolvi sarcini de lucru primite, în regim de urgență, direct de la șefi. Tensiunea în plan profesional este mare și pare că lucrurile sunt scăpate de sub control. Ferește-te de a riposta în grabă, fără să vezi atent despre ce este vorba. Ai încredere că te vei descurca foarte bine, indiferent ce anume ți se cere să faci. După-amiază, relaxează-te în sânul familiei.

Horoscop 7 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ești filozoful Zodiacului astăzi, orientat spre domenii spirituale, pe rafinarea sufletului și mentalului. Minunat este că vei găsi persoane cu care poți dezbate mult și bine astfel de subiecte. Chiar poate apărea oportunitatea de a te implica în cursuri și seminarii pe termen lung. Relațiile cu străinătatea, călătoriile îndepărtate sunt alte aspecte importante de luat în calcul.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep. vacanta, planuri, accidentare Simona Halep a anunțat ce planuri are în viitorul apropiat: O să-mi iau o vacanţă mai lungă


alina vidican, cristi borcea, mesaj arogant Alina Vidican i-a transmis un mesaj arogant lui Cristi Borcea: Dacă vrei să-ți vezi copiii….


banane, boala tropicala, disparitie, boala panama Adio banane? Specialiștii fac eforturi disperate pentru a le salva


Selma blair, scleroza multipla, actrita, boala incurabila Selma Blair a anunțat că suferă de o afecțiune incurabilă