Mondo News

Horoscop 7 aprilie 2018. Taurii vor fi surprinși, iar Vărsătorii trebuie să vorbească cu prietenii

Vineri, 06 Aprilie 2018 21:21
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 7 aprilie 2018. Taurii vor fi surprinși, iar Vărsătorii trebuie să vorbească cu prietenii

Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii vor fi surprinși

Horoscop 7 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi minunată pentru a lua legătura cu persoanele dragi, a stabili planuri de călătorie, vizite la rude sau prieteni. Mentalul îți este animat de idei înalte, fie că te afli la serviciu, fie că ești acasă. Detașează-te de rutina cotidiană și ocupă-te de rafinarea sufletului tău. Astfel îți sunt favorizate lecturile deosebite, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film. Însă ți-ar prinde bine și abordarea unor forme de instruire pe termen lung.

Horoscop 7 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Chestiunile financiare comune cu membrii familiei te pot îngrijora serios. La prima vedere pare că doar tu ești cel care duce greul casei, familiei și chiar al relațiilor profesionale. Dar este doar o percepție subiectivă. Verifică atent ce anume ai de cheltuit, vorbește cu persoanele alături de care ești implicat în datorii și pe urmă gândește-te pe îndelete ce măsuri iei. Spre seară, în tihnă, observă înțelesul nevăzut al evenimentelor de astăzi. Vei fi surprins!

Horoscop 7 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o zi în care relațiile parteneriale îți pot oferi lecții de viață interesante. Fii deschis la evenimentele care apar și implică-te unde este nevoie. Abține-te de la comentarii și de la emiterea judecăților la adresa altora. Va fi atât de bine și amuzant, pe alocuri, să-i asculți pe alții și să înveți din experiențele lor! Totuși, păstrează-ți gândirea limpede și renunță repede la persoanele care-ți invadează spațiul personal într-un mod nepermis.

Fecioarele o să facă o masă festivă

Horoscop 7 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Chiar dacă la serviciu se anunță multă forfotă, fii prudent și dozează-ți eforturile. Se pot accentua atât oboseala, cât și afecțiunile specifice ficatului, șoldurilor sau coapselor. Evită, însă pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Capacitatea organismului de autorefacere este activată și ar fi bine să ai încredere în ea. După-amiază, rezervă-ți momente pentru o plimbare ușoară în aer liber și dormi ceva mai mult.

Horoscop 7 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Relațiile sentimentale te răscolesc mult, însă depinde de tine cum gestionezi situațiile ivite. Posibil că de la cheltuieli comune să iasă scântei. Lasă-ți generozitatea nativă să se reverse asupra celor dragi. Sigur că obiecțiile altora, mai ales cele le adresa ta îți displac, însă sunt momente pasagere. Depinde numai de tine să aduci armonia și zâmbetele pe chipurilor tuturor celor cu care vii astăzi în contact.

Horoscop 7 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești foarte acaparat de familie și treburi gospodărești. Nemulțumirile vizavi de aceste segmente de viață sunt nefondate. Mâna divină te ajută discret, din umbră și la momentul potrivit. Posibil că acest moment de ajutor să coincidă arareori cu cel previzionat de tine. Însă, dacă lași grijile deoparte și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta, îți va fi mult mai ușor. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o masă festivă.

Săgetătorii trebuie să evite consultațiile medicale

Horoscop 7 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Se întrezăresc discuții și întâlniri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Unele informații aflate astăzi legate de proiectele tale profesionale te pot pune serios pe gânduri. Ceea ce de fapt este foarte bine, deoarece la unele ar trebui fie să renunți, fie la se modifici termenii și condițiile de desfășurare. Ai răbdare și ascultă ce îți spun ceilalți. Însă, pentru că în preajma ta există o multitudine de surse de informare, fii prudent și selectează-le.

Horoscop 7 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cheltuielile pot fi frecvente astăzi. În primul rând s-ar putea să fii nevoit să aloci sume importante de bani pe a-ți îmbunătăți imaginea publică sau pentru a-ți consolida statutul social. Temerile legate de veniturile pe care le obții din muncă desfășurată la serviciu sunt destul de fondate. Astfel ți-ar prinde bine listele stricte de cumpărături sau alocarea unui buget clar, atât pentru achitarea facturilor, cât și pentru cheltuieli neprevăzute.

Horoscop 7 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Stările tale de șpriț îi pot influența serios pe ceilalți. Astfel foarte ușor te poți trezi în mijlocul unor conflicte greu de explicat. Este bine să fii discret, să te ocupi de activități care te solicită puțin și să eviți implicarea în orice fel de dispută. Organismul tău este obosit și are nevoie de odihnă, dietă și aer liber. Spre seară, rezervă-ți momente pe care să le petreci alături de cineva drag și într-un loc plăcut. Evită consultațiile medicale, pe cât posibil!

Vărsătorii trebuie să vorbească cu prietenii

Horoscop 7 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astăzi ești cufundat în gânduri și nimeni și nimic nu te poate deranja. Faptul că eșți meditativ, discret îți prinde bine, atât pentru suflet, cât și pentru trup. Lasă grijile deoparte și aranjează-ți programul astfel încât să te ocupi de treburi ușoare. Posibil să te necăjească afecțiunile specifice aparatului digestiv, mai ales ficatul. Hrănește-te sănătos, dar mai ales cu iubire. Chiar poți înțelege faptul că, iubindu-te tu pe tine, ceilalți și întregul univers te vor iubi înzecit.

Horoscop 7 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Rezervă-ți momente pentru a discuta cu prietenii. Mai ales îți sunt favorizate dialogurile pe teme profesionale. Posibil să primești o ofertă de colaborare, dar care implică multă muncă și responsabilități noi de anvergură. Ai grijă la sfaturile primite și ține cont de ceea ce ți se spune. Chiar dacă cineva drag îți face reproșuri sau îți sugerează aspecte care îți displac, lasă scepticismul deoparte și gândește-te pe seară la tot ceea ce s-a petrecut astăzi.

Horoscop 7 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Tumultul din segmentul profesional este la cote mari. Relațiile colegiale, dar în special cele cu autoritățile, șefii sunt răscolite, fiind dificil să te înțelegi cu aceste persoane. Fii prudent în tot ceea ce faci la serviciu și rezolvă-ți sarcinile de lucru la timp. Și totuși există șanse bune de a te orienta spre alte domenii de activitate. Gândește-te pe îndelete ce anume ți-ar plăcea să lucrezi, în ce context, alături de ce fel de oameni, imaginându-ți toate detaliile.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

liliana savu badea, cantareata, muzica populara, accident, stare grava, sot decedat Liliana Savu Badea, cunoscuta cântăreață de muzică populară este în stare gravă în urma unui accident rutier! Soțul acesteia a murit


Echinocţiul de primăvară, Primăvara astronomică, martie 2019, ora de vara, ora de vara 2019 Echinocţiul de primăvară. Primăvara astronomică începe azi! Când trecem la ora de vară


horoscop 20 martie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 martie 2019. Leii debordează de energie, iar Peștii au mult de lucru


debbie rowe, sotie, michael jackson, paris, prince, donator anonim, copii Fosta soție a lui Michael Jackson aruncă bomba! Prince și Paris nu sunt copiii artistului