Mondo News

Horoscop 4 februarie 2018. Energie multă, o colaborare întreruptă și un loc de muncă în străinătate

Sambata, 03 Februarie 2018 21:40
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 4 februarie 2018. Energie multă, o colaborare întreruptă și un loc de muncă în străinătate

Horoscopul zilei de duminică, 4 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii pot întrerupe o colaborare profesională veche

Horoscop 4 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Foarte multă activitate se întrezărește la serviciu. Dozează-ți eforturile pentru că organismul tău este obosit. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât lucrează doar sarcinile tale. Posibil să întrerupi definitiv o colaborare profesională mai veche. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

Horoscop 4 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Activitățile legate de copii sunt o temă de mare interes, fie că este vorba despre copiii tăi, fie de ai altora. Sunt posibile discuții aprinse cu reprezentanții generației mai tinere decât tine. Este bine să fii deschis dialogului cu aceștia și să-i lași să se exprime liber. Deocamdată, felul în care te raportezi la iubire și implicațiile este nepotrivit față de cei dragi.

Horoscop 4 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sfârșitul săptămânii îți aduce o mare dorință de a sta acasă, printre cei dragi. Ai spor și succes la treburile gospodăreșți, dar și la discuțiile cu membrii familiei. Planurile de îmbunătățire a condițiilor de locuit sau de achiziționare a unor bunuri patrimoniale de valoare acum se pot materializa sau dezvoltă mai departe. Ține cont și de sfaturile celorlalți.

Fecioarele au multă energie

Horoscop 4 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Foarte importante sunt informațiile pe care le afli astăzi. Indiferent care este calea de informare este bine să reții totul. Posibil că unele subiecte să te alarmeze, însă nu ai de ce. Vorbește puțîn și ascultă-i mai mult pe alții. De asemenea, călătoriile pe distanțe scurte sunt o altă tema a zilei. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi soluții viabile de câștig material.

Horoscop 4 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Veniturile din activitatea profesională vor crește astăzi. Poate fi vorba despre o primă neașteptată, dar și despre intrarea în drepturi a unor bunuri patrimoniale. Ferește-te de speculații, investiții financiare sau de asocieri în afaceri și colaborări puțin cunoscute. După-amiază, este recomandabil să te odihneșți sau să te plimbi în aer liber.

Horoscop 4 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai multă energie, însă nu prea șții ce să faci mai întâi cu ea. Cel mai potrivit ar fi să te ocupi doar de treburile tale, atât la serviciu, cât și în plan personal, acasă. Sunt momente favorabile pentru a-ți îmbunătăți personalitatea și felul de a te raporta la viață și provocările ei. Tendința de a-i antrena și pe ceilalți în treburile tale îți poate aduce respingerea lor.

Săgetătorii pot obține un loc de muncă în străinătate

Horoscop 4 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ești retras și cu greu poți relaționa cu ceilalți. Pe cât posibil, ocupă-te de treburi ușoare. O discuție tainică cu un prieten îți poate aduce lămuriri vizavi de ceea ce se petrece în culisele locului tău de muncă. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. O dietă de potrivită, dozarea eforturilor și o plimbare în aer liber îți vor îmbunătăți starea generală.

Horoscop 4 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Prietenii îți sunt alături, chiar dacă te solicită cam mult. Tensiunile dintre tine și ei ating astăzi un punct critic, așa încât fii prudent. Divergențele pornesc de la o activitate socio-profesională pe care o desfășurați împreună. Dacă observi că oamenii se îndepărtează de tine sau nu ți se mai potrivește ceea ce faci cu alții, reevaluează-ți posibilitățile de a îndrepta situația.

Horoscop 4 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se anunță întâlniri cu tot felul de șefi. Este posibil să începi o colaborare profesională departe de casă și familie sau chiar în străinătate. Va fi mult de lucru și pe termen lung. Totuși, gândește-te pe îndelete și evită să te angrenezi în prea multe responsabilități. După-amiază stai de vorba cu cineva drag și ține cont de ceea ce îți spune. Evită să vorbeșți prea mult de vulnerabilitățile tale!

Peștii ar trebui să-și controleze reacțiile

Horoscop 4 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai spor și succes în relațiile cu persoanele aflate în străinătate. Demersurile necesare călătoriilor de agrement, dar și pentru studii sau colaborări profesionale întreprinse astăzi vor avea efecte pe termen lung. Bine ar fi să-ți lărgești paleta educațională și cu abordarea unui program de instruire personală sau profesională, într-un cadru oficial organizat.

Horoscop 4 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Debutul săptămânii este favorabil rezolvării chestiunilor bănești comune cu partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Nemulțumirile datorate restrângerii cheltuielilor le poți depăși mai ușor dacă privești partea plină paharului. Ai suficiente resurse materiale, astfel încât să te descurci onorabil cu toate cheltuielile. Trasează noi planuri de investiții pe termen lung!

Horoscop 4 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este nevoie să îți controlezi reacțiile față de ceilalți. Provocările venite din partea colaboratorilor profesionali te vor obosi mult. Bine este să ții cont de părerile celorlalți și să lucrezi cinstit în echipă. În special, relațiile de la serviciu sunt tensionate și oricând se pot destrama definitiv. După-amiază, rezervă momente pentru a te sfătui cu partenerul de viață.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 20 ianuarie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 ianuarie 2019. Gemenii primesc niște bani, iar Leii sunt destul de retrași


boo a murit, catel, pomeranian, probleme cardiace, boo, catel dragut Boo a murit! “Cel mai drăguț cățel din lume” avea 12 ani


mihai bobonete, bobita, las fierbinti, interventie chirurgicala, probleme, sanatate Mihai Bobonete alias ‘Bobiţă’ din Las Fierbinţi, anunţ trist pentru fani! Problemele de sănătate îl vor ţine imobilizat la pat o perioadă


luna sangerie, eclipsa totala luna, eveniment astronomic, observator astronomic, ianuarie 2019, 20-21 ianuarie, Luna sângerie. O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie