Mondo News

Horoscop 28 septembrie 2019. Leii își fac un plan nou, iar Racii pot primi niște bani

Sambata, 28 Septembrie 2019 00:00
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 28 septembrie 2019. Leii își fac un plan nou, iar Racii pot primi niște bani

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 septembrie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 28 septembrie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astazi ai chef de răsfăț și distracțtii. Chiar daca cei dragi au alte treburi, străduindu-te putin ai reusi să-i antrenezi si pe acestia in actiuni amuzante si recreative. Pot aparea neplaceri in relatiile cu ceilalti, datorita diferentei de idei si conceptii vizavi de modul in care oamenii ar trebui sa isi traiasca viata. Creativitatea iti este accentuata, astfel incat ocupa-te mai mult de un hobby sau planifica-ti abordarea unui curs care sa iti imbunatateasca aptitudinile socio-profesionale.

Horoscop 28 septembrie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua este favorabila treburilor casnice si relatiilor cu membrii familiei. Poti achizitiona bunuri patrimoniale sau altele necesare casei si rudelor. Pe de alta parte, ar fi bine sa pui ordine in chestiunile care privesc bunurile comune cu membrii familiei sau, in cazul mostenirilor, verifica situatia acestora. Dupa-amiază, aduna-i pe cei dragi la o șueta si provoaca-i la discutii familiale despre evenimentele petrecute in comun de-a lungul anilor.

Horoscop 28 septembrie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunt posibile mai multe drumuri pe distante scurte, fie in scop profesional, fie ai nevoie sa te intalnesti cu rudele sau prietenii apropiati. Partenerul de viata, cei de afaceri sau colaboratorii te pot ajuta sa iti lamuresti chestiuni care privesc pozitia ta socio-profesionala si implicarea in diferite colaborari. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, asa incat ar fi bine sa asculti mai mult si sa vorbesti strictul necesar.

Horoscop 28 septembrie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi in care poti primi bani, bunuri sau favoruri de pe urma activitatii depuse la un loc de munca. Exista multe discutii colegiale sau cu sefii legate de conditiile de lucru, de salarizarea aferentă sau de modul de desfasurare a activitatii profesionale. Dozeaza-ti eforturile, evita implicarea in treburile altora si rezuma-te doar la indatoririle tale. Pe de alta parte, ar fi bine sa fii mai detasat vizavi de ceea ce se petrece in sectorul socio-profesional.

Horoscop 28 septembrie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Contextul astral de astazi este potrivit inceperii unei diete, alcatuirii unui nou program de viata cotidiana si revizuirii planurilor de viitor. Chiar daca starile de spirit sunt schimbatoare, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa iti rezolvi toate treburile propuse. Evita sa te implici in treburile altora, dar nu-i lasa nici tu pe ceilalti sa se implice intr-ale tale. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru activitati recreative alaturi de cei dragi.

Horoscop 28 septembrie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o zi in care ar trebui sa te ocupi pe indelete de sufletul tau, planificandu-ti sedinte de meditatie, de analiza a situatiilor din preajma ta si chiar ceva mai mult somn. Revelatiile obtinute astazi s-ar sa putea sa contravina conceptelor tale filozofice despre lume, viata si pozitia ta in societate. Insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te debarasezi de tiparele vechi, neconforme cu realitatea si sa iti modelezi felul de a fi.

Horoscop 28 septembrie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Sunt posibile altercatii cu prietenii. Bine ar fi sa vorbești cu aceste persoane si sa afli explicatiile lor. Poate fara sa iti dai seama ai favorizat pe cineva in detrimentul altuia care merita mai multa atentie sau mai multi bani din partea ta. Sau, ați demarat actiuni comune care deocamdata au ajuns intr-un impas fie datorita banilor, fie datorita viziunilor diferite ale fiecaruia. In orice caz, foloseste-ti farmecul nativ și aranjeaza lucrurile astfel incat sa impaci pe toata lumea.

Horoscop 28 septembrie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Se pare ca astazi esti chemat pe neasteptate la o sedinta oficiala cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii. Este vorba fie despre conditiile de munca de la actualul tau serviciu sau de la unul pe care il vizezi, fie despre salarizarea primita in urma desfasurarii indatoririlor tale. Tonurile discutiei vor fi inalte, de aceea fii prudent. Prezinta-ti punctele de vedere cu fermitate, insa asculta si ce au de zis ceilalti.

Horoscop 28 septembrie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunt momente bune pentru a împărtăși cu prietenii viziunile tale despre evolutia lumii si conceptiile despre mersul lucrurilor in viata de zi cu zi. Chiar daca, la inceput, unii au putin chef sa te asculte, datorita șarmului si felului placut in care povestesti, pana la urma cu toții te vor admira si asculta cu interes. Ostoieste-ti dorinta de rafinare sufletească, planificandu-ti un program de dezvoltare personală.

Horoscop 28 septembrie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua este potrivita achitarii facurilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Verifica pe indelete situatia bugetului de venituri si cheltuieli, deoarece pot exista discrepante majore intre planurile tale financiare si posibilitatea de a le indeplini. Ar fi bine sa eviti acumularea altor datorii, investitiile sau asocierile in afaceri. Rezuma-te la cheltuielile strict necesare si pune bani deoparte. După-amiază, odihnește-și sufletul cu lecturarea unei carti bune.

Horoscop 28 septembrie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Relatiile parteneriale iti acapareaza toate eforturile astazi. Sunt posible discutii aprinse datorita prietenilor comuni sau protectorilor care ti-au promis ajutor in cadrul unei colaborari si nu s-au tinut de cuvant. Retine informatiile obtinute astazi, pentru ca ele vizeaza un cerc vicios de persoane care exista in preajma ta. Este vorba despre relatii de prietenie, parteneriat, protectorat, care au ca substrat principal castigurile financiare.

Horoscop 28 septembrie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ziua iti aduce multa treaba in sfera profesionala, dar si acasa treburile de rutina te asteapta. Relatiile colegiale sunt tensionate pe de o parte datorita faptului ca sefii te sustin, pe de alta parte deoarece esti harnic si te descurci usor printre indatoririle profesionale. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul tau este obosit si are nevoie de odihna. Sunt momente pasagere, pe care le poti depasi cu putin efort si bunavoință.

Sursa foto: horoscope


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!