Mondo News

Horoscop 28 ianuarie 2018. Relaxează-te, bucură-te de viață și evită investițiile

Sambata, 27 Ianuarie 2018 22:58
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 28 ianuarie 2018. Relaxează-te, bucură-te de viață și evită investițiile

Horoscopul zilei de duminică, 28 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii au parte de o zi dedicată relaxării

Horoscop 28 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Finalul acestei săptămâni este favorabil întâlnirilor și dialogului cu persoanele din anturajul apropiat. Datorită bugetului, restrâns în aceste zile, este posibil, fie să nu onorezi o invitație, fie să te împrumuți pentru a oferi un cadou deosebit cuiva drag. Ar fi bine să lași deoparte protocolul și să socializezi fără teamă. Simpla ta prezență și un zâmbet sincer vor rezolva totul.

Horoscop 28 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Zilele acestea vei privi cu un ochi critic la situația ta materială. Posibil să contabilizezi bunurile și banii disponibili, trasând totodată noi direcții de folosință a lor. Sunt momente favorabile pentru a lucra la sistemul tău personal de valori morale și spirituale, detașându-te de planul material. Depinde numai de tine să adopți o altă filozofie de viață.

Horoscop 28 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În acest weekend sunt binevenite ședințele de masaj, mersul la piscină, plimbările prin locurile preferate și trasarea unor planuri noi de viață. Chiar dacă, stările tale sufleteșți sunt oscilante, cu puțin efort vei reuși să le controlezi și să te bucuri de tot ce te înconjoară. Ține cont și de părerile celor dragi vizavi de ceea ce ar fi bine să schimbi la tine sau în viața ta.

Leii trebuie să evite investițiile de orice fel

Horoscop 28 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Odihnește-te la acest sfârșit de săptămâna și lasă grijile deoparte. Afecțiunile vechi, mai ales cele legate de sistemul respirator te pot necăji destul de mult. Folosește și terapii naturiste pentru a îmbunătăți starea întregului organism. Cineva din anturajul prietenilor te poate sfătui de bine vizavi de relațiile situațiile în care ești implicat. Totul este să accepți și alte păreri.

Horoscop 28 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Foarte importante sunt la finalul acestei săptămâni relațiile cu prietenii. Chiar dacă unele păreri sunt total diferite de ale tale, totuși ar fi bine să reții spusele altora. Nesiguranța ivită în aceste tipuri de relații te va face să te îndepărtezi rapid de unele persoane, care până nu demult îți susțineau demersurile personale și profesionale. Evită investițiile financiare și emoționale!

Horoscop 28 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Finalul acestei săptămâni îți aduce multă lume în preajmă, fie că eșți invitat la evenimente sociale, fie în familie apar pe neașteptate întâlniri cu neamurile. Posibil chiar să iei legătură cu cineva din străinătate sau să ți se propună o oferta de colaborare cu parteneri străini. Reține detaliile celor discutate în aceste zile și nu te grăbi cu luarea deciziilor.

În relația de cuplu a Săgetătorilor apar schimbări benefice

Horoscop 28 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Gândurile îți sunt atrase de subiecte spirituale, fiind posibil să se materializeze participarea la un seminar, un curs sau o prezentare de profil. Detașează-te de mărunțișurile vieții cotidiene și urmează-ți dorințele sufletului. Vorbele frumoase, gesturile alese cu grijă, atitudinea deschisă și armonioasă față de tot ce te înconjoară, folosește-le din plin.

Horoscop 28 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Apar discuții legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii în acest weekend. Sunt momente favorabile pentru planuri de investiții, cheltuieli comune pe facturi, taxe sau servicii de care beneficiați împreună. Ține cont de sfaturile sau doleanțele celor dragi. Dincolo de vorbele banale se ascund adevăruri deosebite.

Horoscop 28 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Relațiile de colaborare sunt puse sub lupă la sfârșitul acestei săptămâni. Ar fi bine să te retragi dintr-un grup de lucru, dacă simți că nu mai rezonezi cu acele persoane sau cu acea activitate pe care o desfășurați împreună. Deziluziile sunt mari, astfel că orientează-te rapid spre noi orizonturi profesionale. În relația de cuplu pot apărea schimbări benefice.

Peștii ar mai trebui să lase deoparte îndatoririle profesionale și să se bucure de viață

Horoscop 28 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Există posibilitatea să te afunzi în muncă la finalul acestei săptămâni. Te atrag mai mult activitățile specifice unui hobby, decât treburile de rutină de la locul de muncă sau cele domestice. Alege prioritățile și dozează-ți eforturile! Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator. Amintește-ți că tu îți ești cel mai potrivit terapeut.

Horoscop 28 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție activitățile comune cu persoana iubită sau copiii. Posibil să înveți multe lucruri interesante de la generațiile mai tinere decât tine, astfel că deschide-ți inima și transformă-te, preț de câteva momente, într-un învățăcel ascultător. Te poți relaxa cu un hobby sau tăifăsuind cu un prieten drag. Ferește-te de cheltuieli!

Horoscop 28 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Să fii acasă, alături de cei dragi este cea mai indicată situație în acest weekend. Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la discuții sau vor dori să te viziteze. Ar fi bine să-ți alcătuiești un program personal în așa fel încât să ai momente, atât pentru odihnă, cât și pentru intimitate cu membrii familiei. Lasă îndatoririle profesionale deoparte și bucură-te de toate.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 20 ianuarie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 ianuarie 2019. Gemenii primesc niște bani, iar Leii sunt destul de retrași


boo a murit, catel, pomeranian, probleme cardiace, boo, catel dragut Boo a murit! “Cel mai drăguț cățel din lume” avea 12 ani


mihai bobonete, bobita, las fierbinti, interventie chirurgicala, probleme, sanatate Mihai Bobonete alias ‘Bobiţă’ din Las Fierbinţi, anunţ trist pentru fani! Problemele de sănătate îl vor ţine imobilizat la pat o perioadă


luna sangerie, eclipsa totala luna, eveniment astronomic, observator astronomic, ianuarie 2019, 20-21 ianuarie, Luna sângerie. O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie