Mondo News

Horoscop 23 ianuarie 2018. Este momentul unui bilanț! Nu arunca banii aiurea, te vei descurca onorabil

Luni, 22 Ianuarie 2018 19:04
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 23 ianuarie 2018. Este momentul unui bilanț! Nu arunca banii aiurea, te vei descurca onorabil

Horoscopul zilei de marți, 23 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au ajuns la momentul bilanțului

Horoscop 23 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi în care te poți ocupa numai de tine și de mofturile tale. Mergi la o ședință de masaj, la un tratament de întreținere corporală sau hoinărește prin locurile preferate alături de cineva drag. Chiar dacă îndatoririle domestice sau profesionale au nevoie de aportul tău, alcătuindu-ți un program adecvat te vei bucura de toate și le vei rezolva la timp. Îngrijește-ți sănătatea!

Horoscop 23 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sunt momente bune pentru a face un bilanț al situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Cu siguranță ai împliniri, dar sunt și planuri care s-au realizat parțial sau deloc. Ai încredere că cele nerealizate se vor îndeplini la momentul potrivit într-un fel mult mai bun decât ai preconizat tu. Odihnește-te și bucură-te de tot ce te înconjoară. Sănătatea este vulnerabilă!

Horoscop 23 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sfaturile prietenilor sunt bine venite astăzi, fie pentru situații personale, fie pentru cele din sfera profesională. Totuși există șanse să cheltuiești ceva bani pentru oamenii pe care-i întâlneșți. De aceea ar fi bine să fii prudent și să nu te avânti cu ușurință în vreo conversație care te vulnerabilizează. Spre seară, bucură-te de liniștea și confortul casei alături de cei dragi.

Leii se vor descurca onorabil astăzi

Horoscop 23 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Mulți își îndreaptă privirile cu interes și admirație spre tine. Este posibil să participi la reuniuni oficiale la serviciu. Dar și acasă, alături de membrii familiei și rude se poate ivi o întâlnire importantă. Emani mult farmec, însă cumva ceva din atitudinea ta respinge ideile și propunerile celorlalți. Controlează-ți reacțiile și fii deschis la cooperare și schimb de opinii!

Horoscop 23 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Excelentă zi pentru demersuri spirituale, învățare, schimb de idei, dialoguri cu persoanele aflate în străinătate. De asemenea poate apărea șansa de a călători peste mari și țări, în cazul în care ai plănuit așa ceva mai demult. Singurele piedici se datorează bugetului disponibil pentru cheltuielile survenite astăzi. Ai încredere că te vei descurca onorabil cu toate!

Horoscop 23 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua este favorabilă verificării bugetului și achitării datoriilor. Indiferent la cine ai restanțe de plătit ar fi bine să te mobilizezi și să le rezolvi. Pot apărea cheltuieli neașteptate pentru rude, partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Selectează prioritățile și trasează un plan financiar pentru cel puțin patru săptămâni de acum încolo.

Scorpionii sunt prinși cu treburi casnice

Horoscop 23 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Relaționarea cu ceilalți îți poate crea niscai probleme, însă sunt pasagere. Este bine să iei aminte la spusele și acțiunile celorlalți, pentru că ai multe lucruri interesante și utile de învățat de la și prin aceștia. Colaborările profesionale sunt incerte, din cauza jocurilor de culise existente. Fii prudent și discret în relațiile profesionale, chiar dacă este vorba de distracții comune.

Horoscop 23 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ești preocupat cu treburile de rutină ale casei, dar și dacă mergi la serviciu ai multe și mărunte de făcut. Ai spor și succes în tot ce ți-ai propus să faci astăzi, dar nu exagera cu eforturile. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să te odihneșți din când în când. Demersurile medicale reprezintă o altă temă de luat în calcul. Adoptă o dietă, plimbă-te în aer liber și dormi suficient.

Horoscop 23 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este rost de distracții alături de persoana iubită și de copii. Chiar dacă apar și neplăceri din cauza mofturilor și capriciilor, tot rămâne loc de bucurie și amuzament. Totuși este bine să-ți controlezi tendința de a fi numai tu în centrul atenției, deoarece asta i-ar putea deranja serios pe cei dragi. Preț de câteva momente treci în spatele scenei și privește la reprezentațiile altora.

Capricornii vor organiza o masă festivă

Horoscop 23 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În plan domestic poți desfășura treburi diverse care-și aștepta rândul de ceva vreme. Ai susținerea membrilor familiei, ba pot apărea și unele rude din străinante care să-ți țină isonul. Acceptă ajutorul celorlalți, pentru că astfel totul se va face mai repede și va fi amuzant. Organizează o masă festivă, de sezon și invită-i pe cei dragi să se bucure de ea.

Horoscop 23 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este o zi care favorizează comunicarea și schimbul de informații cu persoane din varii domenii de activitate. Lasă-i și pe alții să-și expună ideile sau păsurile. Ai putea oferi sfaturi folositoare celor care sincer vin spre tine și au nevoie de ele. Evită să povestești despre realizările tale personale și profesionale, pentru că unii te vor judeca eronat.

Horoscop 23 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilități noi, de anvergură, dar care totodată promit și venituri pe măsură. Astfel apare tentația de a trasa planuri financiare sau de a cheltui în avans sume de care încă nu dispui. Rezumă-te la a folosi strict cât ai nevoie în planul material! La momentul potrivit vei avea ocazia să cheltuiești și pe mofturile și capriciile tale.

Sursa foto: jurnalul


Un comentariu

  1. mada
    Reply

    Oferta excelenta in anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!