Mondo News

Horoscop 23 februarie 2018. Discreția și surprizele greu de anticipat sunt la ordinea zilei

Joi, 22 Februarie 2018 20:08
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 23 februarie 2018. Discreția și surprizele greu de anticipat sunt la ordinea zilei

Horoscopul zilei de vineri, 23 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii trebuie să fie discreți

Horoscop 23 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Principalul interes al zilei este reprezentat de câștigurile obținute din munca desfășurată la serviciu. Surprizele se pot ține lanț, fie că pierzi, fie că obții ceva bani. Oricum, nemulțumirile tale sunt majore. De fapt, ceea ce se petrece în acest segment este rezultatul unor acțiuni trecute, pe care le-ai desfășurat fie incorect, fie incomplet. Totuși ar fi bine să te mulțumești cu ce ai și să te gândeșți să obții în mod corect foloase de pe urmă muncii tale.

Horoscop 23 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi în care ar fi bine să-ți spui afirmații pozitive la tot pasul. Indiferent de situațiile ivite, ține-ți firea și alege cu grijă vorbele pe care le spui altora. Pentru că acasă, în plan personal există conflicte serioase cu membrii familiei, tendința de a riposta la orice și oricine este foarte accentuată. Evenimentele și discuțiile de astăzi, sunt într-un anume fel, rezultatul unor neglijente atât față de tine însăți, cât și față de îndatoririle casnice.

Horoscop 23 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este bine să fii cât mai discret, pentru că organismul este obosit și mentalul confuz. Selectează-ți prioritățile și acceptă ajutorul persoanelor de încredere din preajma ta. Relațiile cu neamurile sau prietenii apropiați îți dau de furcă, însă hiba este la tine. Îi antrenezi pe ceilalți în acțiuni dificile sau provoci discuții inutile. Evită critica excesivă și a da sfaturi sau îndemnuri nefondate. După-amiază ți-ar prinde bine o plimbare printr-un parc și o lectură ușoară.

Racii se apropie de oameni noi

Horoscop 23 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este momentul să te gândești la proiectele sau acțiunile comune cu prietenii. Răsturnările de situație pot apărea fie de la banii implicați, fie de la valorile morale diferite. În orice situație observă atent desfășurarea lucrurilor și nu interveni prea mult. Există tensiuni majore în relațiile cu ceilalți, astfel că este dificil să te apropii atât de persoana iubită, cât și de prieteni. Ia ce-ți este de folos din orice relație și apropie-te de oameni noi.

Horoscop 23 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Vei acționa mult în segmentul socio-profesional. Se conturează întâlniri și discuții cu oameni de rang oficial înalt. Posibil să fii nevoit să explici diverse chestiuni profesionale sau să propui soluții noi pentru a dezvoltă activitatea de la locul de muncă. Bine ar fi să vorbești strictul necesar, deoarece sunt șanse puține să obții vreo mărire, vreo apreciere sau măcar ceva plata materială. Spre seară îți vei găși liniștea acasă, printre membrii familiei.

Horoscop 23 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Îți vei da seama că unele concepții sau filozofii de viață susținute și abordate de tine până acum sunt perimate și necesită îmbunătățiri. La prima vedere poți crede că alții sunt de vină pentru neplăcerile din viața ta, însă asta este varianta simplă și profitabilă pe termen scurt. Pe termen lung însă ar fi bine să-ți revizuieșți mentalul și să îmbrățișezi și alte teorii sau moduri de viață. De aceea, astăzi poate interveni și planificarea unei călătorii sau a unui program de instruire.

Relațiile parteneriale pot oferi surprize greu de anticipat pentru Scorpioni

Horoscop 23 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

O zi în care surprizele pot apărea dinspre segmentul financiar. Poate fi vorba de un câștig substanțial de la și prin alții. Astfel te-ai putea gândi să investești, să împrumuți pe cineva apropiat sau pur și simplu să cheltuiești, la întâmplare, pe o vacanță ad-hoc. Sunt posibile neînțelegeri cu persoanele din anturajul profesional tocmai de la faptul că tu câștigi mai mult, iar ei înțeleg prea puțin de ce. Evită discuțiile contradictorii și ocupă-te numai de treburile tale!

Horoscop 23 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relațiile parteneriale îți pot oferi surprize greu de anticipat. Mai ales cele din segmentul profesional se pot destramă sau vor continuă de acum încolo în alți termeni și în alte condiții. Fii prudent, deoarece tendința de a face lucrurile numai cum vrei tu sau de a nu-i ascultă pe ceilalți este dăunătoare pe termen lung. Evită discuțiile aprinse cu șefii sau colegii de lucru! Privește de pe margine evenimentele zilei și spre seară formulează concluzii.

Horoscop 23 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ești pus pe fapte mari astăzi și vrei să rezolvi toate treburile restante fie de la serviciu, fie de acasă. Ocupă-te numai de priorități și pentru acestea roagă pe cineva de încredere să te ajute. Sănătatea este vulnerabilă, în special pe segmentele capului. Pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că erorile pot fi frecvente. Odihnă, o dietă potrivită, o plimbare pe malul unei ape te ajută mult și bine.

Peștii au multe pe cap astăzi

Horoscop 23 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Planul amoros este tensionat, aspect care poate duce la stări de spirit fluctuante. Poate că tu vrei prea mult de la cei dragi sau vrei ceva ce aceștia nu-ți pot oferi sau îți oferă, dar într-o altă formă decât cea dorită de tine. Se pare că de la banii și bunurile comune apar regulat discuții aprinse sau neconcordanțe în acțiunile fiecăruia dintre voi. Ar fi bine să accepți și alte fațete ale relațiilor cu cei dragi și să le oferi mai multă libertate de mișcare.

Horoscop 23 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru că acasă ai multe și mărunte de făcut, cumva îndatoririle socio-profesionale rămân de izbeliște. Atât partenerul de viață, cât și colaboratorii îți pot reproșa faptul că lași pe umerii lor saricinile tale, fără că măcar să le povesteșți pe îndelete ce se petrece cu tine. Organizează-ți treburile astfel încât să depui eforturile necesare, atât în segmentul domestic, cât și în cel partenerial. După-amiază, cina servită cu cei dragi va bucura pe toată lumea.

Horoscop 23 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Multe discuții și treburi profesionale se conturează astăzi. Se recomandă prudență, pentru că spiritele sunt încinse și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile față de ceilalți. Unii ar putea interpreta greșit intențiile tale benefice. Poate că ar fi bine să închei unele colaborări sau să finalizezi sarcinile de lucru comune cu colegii de muncă. Spre seară, o șuetă cu cineva drag te va ajuta să înțelegi mai bine cele petrecute astăzi.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu