Mondo News

Horoscop 16 martie 2018. O zodie își schimbă filozofia de viață, alta renunță la colaborările nerentabile

Joi, 15 Martie 2018 16:56
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 16 martie 2018. O zodie își schimbă filozofia de viață, alta renunță la colaborările nerentabile

Horoscopul zilei de vineri, 16 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii își schimbă filozofia de viață

Horoscop 16 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Relațiile cu prietenii sunt minunate. Este rost de ieșiri în oraș, de întâlniri-surpriză și de conversații de bună calitate. Chiar este posibil să legi relații noi sau să reiei legătura cu persoane cunoscute demult, dar de care nu mai știai nimic în ultima vreme. Evită să devii prea critic sau să respingi autoritatea altora. Spre seară, oboseala își va spune cuvântul, de aceea rezervă-ți clipe de odihnă.

Horoscop 16 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

În plan profesional se pare că ești bine susținut de către șefi și chiar de unii colegi. Unii te vor lauda, îți vor aprecia meritele și eforturile depuse în câmpul muncii, în schimb alții îți vor căuta nod în papură. Fii prudent cu toată lumea, pentru că sunt multe măști și minciuni în preajma ta. Îndeplinește-ți responsabilitățile cum știi tu mai bine și nu te lăsa impresionat de spusele altora.

Horoscop 16 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Eșți hotărât să-ți schimbi filozofia de viață și să abordezi relațiile și evenimentele vieții de pe cu totul alte baze. În întâmpinarea acestora s-ar putea să te orientezi spre a urma un program de instruire personală, profesională sau diverse cursuri de formare cu oameni erudiți. Călătoriile pe distanțe lungi sau în străinătate sunt alte variante de îmbogățire educativă. Seara sunt momente bune pentru lectură.

Leii renunță la colaborările care aduc puține beneficii

Horoscop 16 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Segmentul financiar comun cu alții este preocuparea majoră a zilei. Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Relațiile cu instituțiile financiare au șanse deosebite de dezvoltare. În funcție de nevoi și de situația în care te afli ia legătura cu specialișții financiari. Informează-te din surse verificate și alege variantele potrivite pentru a-ți asigura banii și bunurile.

Horoscop 16 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Relațiile cu ceilalți sunt animate și foarte ușor poți ajunge la discuții aprinse. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, așa încât evită dialogurile importante. În special în plan profesional se conturează situații care necesită atenție, efort prelungit și decizii rapide. Ar fi bine să-ți revizuieșți colaborările în care ești implicat și să renunți la cele care îți aduc prea puține beneficii.

Horoscop 16 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești foarte implicat în activitățile profesionale, existând riscul să faci mai mult decât trebuie și să gafezi serios. Fii prudent și rezumă-te numai la îndatoririle tale. Colegii se pot necăji și chiar îți pot reproșa destul de zgomotos faptul că îți depășeșți atribuțiile. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești mai mult. Evită, pe cât posibil, consultațiile și analizele medicale.

Săgetătorii sunt emoționali peste măsură

Horoscop 16 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Relațiile sentimentale capătă o nouă coloratură. Posibil să te îndrăgostești și să te apropii mai mult de copii. Dorința de a-ți îndeplini rolul de părinte este mare, iar perioada pe care o traversezi îți va evidenția această calitate. Ți se va răspunde pe măsură afecțiunii pe care o oferi. Oferi mult, primeșți mult, oferi puțin, primeșți puțin. Distracțiile și aventurile sunt la ordinea zilei.

Horoscop 16 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sufletul tău are nevoie de compania membrilor familiei, de vizitarea locurilor natale și de fotografiile vechi. Printre activitățile prioritare ale zilei, rezervă-ți momente pentru cei dragi sau pentru a plănui vizite la rude și în locuri de care te leagă amintiri plăcute. Gama de emoții parcursă astăzi te obosește și-ți sensibilizează mentalul, de aceea fii prudent și controlează-ți stările.

Horoscop 16 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Emoțiile sunt accentuate, astfel că este dificil să ții pasul într-o conversație sau să fii realist vizavi de situațiile în care ești implicat. Gândurile îți sunt atrase de subiecte ezoterice, de însemnătatea lucrurilor dincolo de aparențe. Unii cunoscuți vor dori să le oferi sfaturi sau să le povestești noile tale intenții. Vorbește strictul necesar și ferește-te de a te implica în treburile altora.

Vărsătorii sunt plini de energie

Horoscop 16 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se pare că te preocupă variante noi de câștig din activitatea profesională. Este o perioada în care s-ar putea să primești oferte de colaborare, de pe urma cărora ai avea mult de câștigat cel puțin un an de zile de acum încolo. Totul este să ai răbdare că lucrurile să-și urmeze cursul firesc și să nu te grăbești în luarea deciziilor. După-amiază, răsfață-te cu un masaj sau o baie aromată.

Horoscop 16 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este o zi în care ai multă energie și dorința de a rezolva cât mai multe treburi. Alcătuiește un plan de priorități și urmează-l întocmai. Mulți se vor oferi să te ajute și bine ar fi să accepți cu inima deschisă. Neplăceri pot apărea din partea persoanei iubite sau a copiilor. Aceștia vor ceva mai multă atenție din partea ta. Însă, deocamdată ai nevoie să te ocupi de tine și de treburile tale personale.

Horoscop 16 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunt momente favorabile pentru a desfășura activități departe de ochii celorlalți. Rezervă-ți momente de răgaz și gândește-te pe îndelete la planurile tale personale și profesionale. Există puncte slabe, pe care le vei depista ușor și pentru care ai șanse de a găsi soluții de îmbunătățire. Cineva din anturajul profesional îți va oferi sfaturi și idei bune în acest sens. Fii cumpătat în vorbe și reacții!

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 martie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscopul zilei Horoscop 22 martie 2019. Berbecii fac compromisuri, iar Capricornii sunt captivați de necunoscut


bolitin vale, bataie, bate, impuscaturi, clanuri rromi, video Bolintin Vale. Bătaie cu bâte, topoare şi împuşcături! Video


nicu maharu a murit, deces, cancer, a murit nicu maharu, interlop, deces nici maharu Nicu Maharu a murit! Mesajul transmis de fiul cunoscutului interlop


andreea balan, operatie, hematoame, probleme medicale Andreea Bălan, operată de urgență la câteva zile după naștere. Artista s-a trezit într-o baltă de sânge