Mondo News

Horoscop 15 martie 2018. Cheltuieli majore neplanificate și multe treburi gospodărești

Miercuri, 14 Martie 2018 20:29
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 15 martie 2018. Cheltuieli majore neplanificate și multe treburi gospodărești

Horoscopul zilei de joi, 15 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii își deranjează colegii 

Horoscop 15 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sfaturile prietenilor sunt frecvente întreaga zi. Cu toate că unele remarci te vor necăji pe moment, până la urmă vei constata că au avut dreptate. Selectează din cele aflate, informațiile pe care le simți potrivite situațiilor în care eșți implicat în această perioadă. Cineva aflat departe de granițele țării te va binedispune cu veșți interesante.

Horoscop 15 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua anunță dialoguri și întâlniri oficiale, cu șefii de la locul de muncă sau cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Datorită unor divergențe de opinii și concepții sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri și negocieri eșuate. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile. Foarte ușor totul poate fi răstălmăcit. Membrii familiei, cei dragi te vor sprijini în tot ce vrei să realizezi.

Horoscop 15 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

La locul de muncă se pot ivi discuții aprinse, pe seama concepțiilor de viață diferite. De fapt traversăm o perioadă în care gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că una se gândește, alta se spune și cu totul altceva se înțelege. Fii prudent și nu lua lucrurile prea personal. Elanul de care dai dovadă în câmpul muncii îi poate deranja pe colegi. Partenerul de viață îți este alături.

Racii trebuie să achite niște datorii sau facturi restante

Horoscop 15 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este posibil să primești bani dintr-o colaborare sau vești interesante în acest sens. Amintește-ți să achiți la timp facturile sau alte tipuri de datorii. Astăzi sunt momente favorabile pentru planificarea bugetului, trasarea unor direcții financiare profitabile, dar și pentru a privi dincolo de aparențele vieții cotidiene. Rezervă-ți momente pentru relaxare și discuții amicale.

Horoscop 15 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Colaborările profesionale îți pot da ceva bătăi de cap. Sunt posibile răsturnări de situații în activitățile comune cu alții. Însă, având în vedere faptul că mentalul colectiv este bulversat și comunicarea dificil de realizat este bine să eviți discuțiile contradictorii și să lași deciziile majore pentru o altă perioadă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lasă impresionat de problemele altora.

Horoscop 15 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Activitățile de rutină îți vor umple întreaga zi. Ai spor și succes în orice demers, mai ales la locul de muncă. Însă ai grijă să-ți dozezi eforturile, să-ți planifici riguros activitățile și să te ocupi numai de sarcinile tale de lucru. Sănătatea este vulnerabilă și ți-ar prinde bine câteva momente de odihnă, o plimbare ușoară în aer liber sau o discuție amicală cu cineva drag.

Scorpionii au pe cap numeroase treburi gospodărești

Horoscop 15 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Cu ajutorul unor rude apropiate sau a unor prieteni te poți distra pe cinste astăzi. Totuși, printre snoave și aventuri ar fi bine să fii prudent la ceea ce ți se spune. Sfaturile și informațiile primite îți vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Evită excesele de orice fel! Persoana iubită sau copiii îți pot reproșa faptul că îi neglijezi în ultima vreme. Rezervă-ți timp și pentru cei dragi!

Horoscop 15 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua este favorabilă activiatilor gospodărești și dialogului cu membrii familiei. Însă, rezervă-ți momente pentru a medita în tihnă într-un loc drag sufletului tău. Prin intermediul unei rude sau răsfoind un album cu fotografii de familie ți-ai putea lămuri chestiuni familiale care te frământă de ceva vreme. Amintește-ți numai aspectele plăcute ale copilăriei și relațiilor cu cei dragi!

Horoscop 15 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este rost de călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale, fie pentru a ajuta pe cineva apropiat. Eșți vulnerabil la problemele altora, așa încât fii prudent și nu te lasă impresionat. Pe de altă parte, unii te vor provoca spre a afla mai multe despre tine și intențiile tale. Planifică-ți atent timpul și resursele materiale! Seara îți aduce pace în casă.

Cheltuieli majore neplanificate pentru Capricorni

Horoscop 15 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Săptămâna debutează cu cheltuieli majore, dar neplanificate. Din când în când, parcă o mâna nevăzută te îndeamnă să faci diverse cumpărături sau să oferi cadouri celor din jur. Fii prudent și controlează-ți pornirile, deoarece riscul de a rămâne fără un sfânt este mare. Este posibil să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată.

Horoscop 15 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ar trebui să te simți în formă, chiar dacă pe alocuri vor mai interveni stări emoționale dificil de gestionat. Se pare că hibă este la relațiile cu șefii sau cu oficialitățile la modul general. Evita conflictele gratuite! Tu eșți cel care are ceva cu ceilalți, indiferent ce ți-ar oferi aceștia sau oricât ar încerca să-ți între în voie. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber și bucură-te de toate!

Horoscop 15 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Eșți retras astăzi și dornic de a fi numai în compania ta. Ești predispus la izolare și odihnă, de aceea evita activitățile solicitante și dialogurile de anvergură. Cineva din anturajul socio-profesional îți va oferi informații prețioase vizavi de mersul lucrurilor în domeniul în care lucrezi. Totuși, filtrează cele aflate și nu te încrede chiar în oricine!

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 martie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 martie 2019. Peștii au o discuție cu șefii, iar Berbecii își programează o călătorie


avengers , filme cu super eroi , filme marvel , avengers endgame Ce urmează după “Avengers: Endgame” ? Care sunt cele 7 filme ambițioase anunțate de studiourile Marvel


atac-canada-23032019 Canada. Un român a înjunghiat un preot într-o biserică din Montreal! Video


dan voiculescu, primul milion, afaceri, presa, grivco, dividende Dan Voiculescu a dezvăluit cum a făcut primul milion de dolari