Mondo News

Horoscop 15 iunie 2018. Balanțele sunt solicitate din zona profesională, iar Racii sunt nehotărâți

Joi, 14 Iunie 2018 20:33
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 15 iunie 2018. Balanțele sunt solicitate din zona profesională, iar Racii sunt nehotărâți

Horoscopul zilei de vineri, 15 iunie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii sunt lipsiți de concentrare

Horoscop 15 iunie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Organizarea treburilor gospodărești este o activitate binevenită astăzi, mai ales în primele ore ale zilei. Susținerea membrilor familiei lasă de dorit, pentru că fiecare se gândește la nevoile și dorințele sale personale. Rezolva cât poți din ce este necesar pentru casă și nu te baza pe sprijinul altora. Comunicarea este deficitară, afectând înțelegerea între semeni. O discuție amicală cu o rudă dragă te va bucura mult.

Horoscop 15 iunie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relaționarea cu persoanele din anturajul apropiat te poate obosi mult astăzi, pentru că îți este greu să te concentrezi pe ceea ce îți spun alții. Fii înțelegător atât cu tine, cât și cu alții! Abordarea subiectelor banale și schimbul de informații aduce bună-dispoziție și, pe alocuri, informații utile. Spre seară, detașează-te de neplăceri și bucură-te de ambianța casei și de compania celor dragi.

Horoscop 15 iunie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Prima parte a zilei este marcată de aspecte financiare. În special te interesează veniturile pe care le obții din activitatea profesională desfășurată. Sunt posibile neînțelegeri, diminuări ale veniturilor tale sau vești despre modificări radicale ale condițiilor de muncă. Este bine să analizezi situația în care te afli și să nu reacționezi la primul impuls. Înțelegerea și comunicarea sunt viciate.

 Racii sunt nehotărâți

Horoscop 15 iunie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ești destul de nehotărât, astfel că poți încurca multe astăzi. Pe de o parte este rost de discuții sterile sau de asumarea unor responsabilități pe care nu le vei putea onora. Însă pe de altă parte, energia vitală este fluctuantă. Fii prudent în vorbe și fapte! Evita deciziile și discuțiile importante care te implică pe termen lung. După-amiază te vei simți mai bine, mai ales în compania celor dragi și de încredere.

Horoscop 15 iunie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Departe de ochii curioșilor te simți bine astăzi mai ales în prima parte a zilei. Neliniștile sufletești vizează segmentul partenerial profesional. Într-adevăr se preconizează schimbări majore în orice tip de parteneriat în care ești implicat, însă deocamdată nu poți descifra mesajele care vin prin evenimentele din acest segment de viață și activitate. Se recomandă odihnă și eforturi dozate.

Horoscop 15 iunie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Rezervă-ți ziua pentru activități ușoare sau pentru treburi personale, de care vrei să știi doar tu. Spre exemplu scrie într-un jurnal senzațiile și emoțiile din ultimele zile, dar apleacă-ți atenția și spre noi planuri de viitor. O discuție tăinuită cu cineva din anturajul apropiat îți va oferi idei bune, lămuriri vizavi de situațiile și relațiile în care ești implicat. După-amiază meditează asupra celor întâmplate astăzi.

Balanțele sunt solicitate din zona profesională

Horoscop 15 iunie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Solicitările dinspre zona profesională sunt obositoare și pare că totul se învârte în gol. Relațiile cu șefii sau cu alți reprezentanți ai unor instituții sunt dificile, deoarece gândirea și comunicare sunt defectuoase. Rezumă-te la strictul necesar și evită discuțiile contradictorii. Invită un prieten la o ieșire în oraș și tăifăsuiește, pe îndelete, subiecte banale. Asta îți va aduce liniște, confort și siguranță sufletească.

Horoscop 15 iunie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dialogurile de astăzi par lipsite de sens. Bine ar fi să nu pui baza pe înțelegeri sau promisiuni, întrucât sunt șanse să nu fie respectate. Demersurile pentru studii și călătorii pot stagna din motive amuzante, însă ia-le în serios. Detașează-te de forfota cotidiană și visează cu ochii deschiși. Cu puțin efort și asumarea responsabilităților aferente, visele tale pot deveni, în curând, realitate.

Horoscop 15 iunie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În plan financiar pot apărea răsturnări de situație. Astfel poți descoperi plăți restante sau să dorești achitarea unei datorii și să întâmpini tot felul de piedici. Stai puțin deoparte și privește cum se desfășoară evenimentele. Demersurile forțate nu au șanse de izbândă, oricâte eforturi ai depune. Erorile de gândire și comunicare sunt la ordinea zilei, de aceea fii înțelegător și ai răbdare.

Vărsătorii vor să rezolve multe probleme

Horoscop 15 iunie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În plan partenerial apar nemulțumiri, datorită faptului că toată lumea vorbește și nimeni nu înțelege nimic. Dialogul surzilor este în trend și asta te obosește mult. Concenteaza-ți eforturile la treburile tale și nu te aștepta la nimic de la alții. Sunt de mare ajutor discreția, răbdarea, toleranță și acceptarea celorlalți așa cum sunt. Mâine nu va vor mai conta deloc animozitățile de astăzi.

Horoscop 15 iunie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ești hotărât să rezolvi multe treburi, dar ar fi bine să o iei mai ușor. Elanul din primele ore ale zilei se va diminua vizibil spre prânz, iar randamentul lasă de dorit. Undeva faci greșeli, fie de gândire, fie de comunicare, fie de relaționare și atitudine față de ceilalți și față de situațiile în care ești implicat. Pentru că sănătatea este vulnerabilă este puțin probabil să reușești mutarea munților din loc.

Horoscop 15 iunie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Demersurile comune cu persoana iubită sau copiii se desfășoară ceva mai dificil. Sunt posibile tensiuni și discuții zgomotoase, dar nu poți înțelege de la ce pornesc. Cumva, în umbră există detalii ale segmentului amoros, pe care fie nu le cunoști, fie le ignori. Astfel că din când în când apar surprize neplăcute. Totuși nu pune baza pe cele întâmplate astăzi, deoarece gândirea și comunicarea sunt viciate.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 ianuarie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 ianuarie 2019. Săgetătorii se apropie de latura spirituală a vieții, iar Peștii au chef de muncă


filme, super eroi, filme dc, dc comics, shazam, zachary levi, video, incasari Filmul cu super-roi care poate bate recordul de încasări al lui Aquaman! Vezi video în articol


alin vaduva, concurent, x factor, calugarie Un fost concurent de la X Factor s-a călugărit. Despre cine este vorba


Premiile Oscar 2019, oscar 2019, kevin hart, prezentator, refuz, oscar fara prezentator, hollywood Premiile Oscar 2019. Gala s-ar putea desfășura fără un prezentator, pentru prima dată în ultimii 30 de ani